Les regions més turístiques de Castelló es preparen per a un cap de setmana amenaçat per la COVID-19

Alguns municipis com Orpesa reforçaran la vigilància per evitar que es salten les restriccions de Sanitat

Sanitat 30 de octubre de 2020 Redacció
360898859_0-7_20200402171502-796-kO1F-U48284807296hJF-992x558@LaVanguardia-Web

Els municipis més turístics de Castelló es preparen per a un cap de setmana de risc, sobretot per la festivitat de Tots Sants. A pesar de que la Comunitat romandrà tancada perimetralment els pròxims 7 dies naturals, moltes regions estan reforçant la vigilància per contindre l'expansió de la COVID-19.

S'espera que amb motiu de la celebració de Halloween i per el pont que tenen moltes regions es puga esdevindre un augment dels turistes de altres comunitats que incompleixen les mesures marcades per Sanitat, tot i que Ximo Puig ja va confirmar ahir que la Comunitat Valenciana quedarà tancada des de les 12:00 hores de avui.

Catalunya i Madrid son els principals punts de mira per on podrien entrar turistes, encara que ambdues també es tancaran perimetralment, la primera ja ho esta i la segona ho farà al ser un pont. No obstant, les localitats de Castelló no es fien i algunes ampliaran les mesures de seguretat.

Es el cas de Orpesa, que ha anunciat que doblarà els esforços en vigilància «Haurà policia de reforç», va anunciar ahir l'alcaldessa, María Jiménez. Altres com Peníscola faran controls més exhaustius per evitar la realització de botellons i comprovar que es compleixen els horaris de tancament i el aforament dels locals, a més de ficar dos operatius, un que vigile el partit de futbol sala de l'equip local i altre per controlar la celebració de Tots Sants.

En Castelló ja han reforçat el número de agents que vigilen per la nit que es complisca el toc de queda, i en Benicàssim la Policia Local i al Guardia Civil han confirmat que es realitzaran controls específics a qualsevol hora del dia per tal que es complisquen totes les mesures i restriccions per tal de controlar la expansió de la pandèmia. 

Te puede interesar
Lo más visto