Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Un motorista ferit per xocar amb un cotxe en la Vall d'Alba

L'home, de 50 anys d'edat, es troba en l'UCI amb politraumatismes

Successos 30 de octubre de 2020 Redacció
SAMUHospitalGeneral1-667x500

Un motorista va col·lidir ahir amb un cotxe en Vall d'Alba i es torba ingressat en l'UCI per politraumatismes en el seu cos.

L'home, de 50 anys d'edat, va ser assistit pel SAMU quan es va notificar l'accident al voltant de les 19:30 hores. La víctima va xocar amb un turisme en la CV-15 a l'altura del kilòmetre 9 en el terme municipal de Vall d'Alba. 

El CICU va fer arribar als llocs del fets tant a la unitat SAMU com a un equip de SVB. Ràpidament, els serveis mèdics van assistir al motorista que presentava politraumatismes al seu cos.

Una volta estabilitzat l'home va ser traslladat en ambulància a l'hospital General Universitari de Castellón on es troba ingressat en la Unitat de Cuidats Intensius (UCI). 

Te puede interesar

ashocas r

Trobada agredolça

Redacció
Economía 10 de febrero de 2021

L'hostaleria qualifica així la reunió mantinguda en la vesprada del dimarts amb l'ajuntament de Castelló, encara que arranca en el compromís de començar amb les ajudes en quant Generalitat transferisca la part que els correspon del pla parèntesi.

IMG-20210223-WA0101

8M Peníscola

Redacció
General 08 de marzo de 2021

L'Ajuntament de Peníscola aprovarà en Ple la declaració institucional de la FEMP en defensa i protecció dels valors d'igualtat

Newsletter