Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Consell col·labora amb la Federació de Gaiates de Castelló per promocionar les festes de la Magdalena

Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 40.000 euros a través d'un conveni de màrqueting col·laboratiu

Política 01 de noviembre de 2020 Redacció
resizer

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana per a la promoció i impuls de les Gaiates de Castelló.

A través d'aquest acord la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 40.000 euros per al desenvolupament d'accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Les Gaiates, monuments que desfilen per la ciutat de Castelló durant nou dies, donen, en primer lloc, singularitat, creativitat i responsabilitat de mantindre vives les tradicions en les festes de la Magdalena. I, en segon lloc, a través de les associacions culturals que formen, contribueixen a la promoció de valors a les noves generacions, on prevalga la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions.

Mitjançant aquest conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

No obstant això, les actuacions previstes en aquest acord podran adaptar-se per a contemplar les circumstàncies excepcionals sorgides per la pandèmia internacional del coronavirus, prèvia autorització de Turisme Comunitat Valenciana.

Te puede interesar

pruebas-covid-19-cuando-hacersela-y-cual-elegir-0052034 (1)

Descens dels positius

Redacció
Coronavirus 04 de febrero de 2021

La província registra 518 positius , i un augment en les altas.Pero cal lamentar 14 defuncions .

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter