El C.C. Estepark programa activitats amb temàtica d'Halloween per a tots els públics

La programació es podrà gaudir durant tot el cap de setmana i compleix amb les mesures sanitàries

General 30 de octubre de 2020 redacció
Casa-del-Terror-01 (1)
Casa del terror Halloween. Estepark

Tant la Covid-19 com l’entrada en vigor del toc de queda a la Comunitat Valenciana, i l’actual tancament perimetral, ens ha trastocat els plans i ens ha obligat a tots a fer canvis en les nostres rutines diàries. A pesar d’aquesta situació, en Castelló existeixen alguns llocs i espais que busquen alternatives per oferir un oci segur a la població i seguir oferint els mateixos serveis de sempre però adaptats a les noves normes i a la situación actual. Un d’aquests espais es CC Estepark.

El centre comercial i d’oci és un espai a l’aire lliure que continua sent un punt de trobada d’entreteniment a pesar de les noves restriccions. És per això que aquest cap de setmana, Estepark ofereix una nova activitat apta per a totes les edats. I és que, amb motiu de la festivitat de Halloween, el centre comercial convida a tots els castellonencs a la casa del terror d’Halloween

Programació d'Halloween

Aquesta activitat obrirà les portes el divendres 30, dissabte 31 i el diumenge 1 de noviembre, i a més, es podrá gaudir també dissabte i diumenge als matins. Les persones que volguen participar a l’activitat disfrutaràn d’un trepidant recorregut a través d'un passatge ple de paranys, esglais i personatges turmentats, amb un jardí aterridor replet de fantasmes i làpides de morts vivents en el qual fer-se les fotos més esborronadores.

Aquesta experiència, que és una aposta del centre comercial després de l'èxit de la Trobada Nerf a inicis d'octubre en la Plaça Estepark, està dirigida tant a xiquets com a adults i comptarà amb totes les mesures d'higiene i seguretat, tenint com a principal objectiu el benestar dels participants en l'esdeveniment.

Tenint en compte això, les visites s'efectuaran en grups reduïts i l'equip de monitors vetlarà pel compliment del protocol COVID-19, que es pot consultar a la pàgina web del centre comercial (www.estepark.es). D’altra banda, per aconseguir les entrades hi ha varies opcions: en l'accés a la casa del terror, gratuïtament aportant els tiquets de compra dels establiments ressenyats del centre comercial o participant en els sortejos organitzats en les seues xarxes socials.

Des de CC Estepark també s’anima a les famílies a portar als xiquets a les festes d'Halloween que tindran lloc en el seu espai d'aventures, Kidôm i en l'àrea de salts i realitat virtual, The Jumper. A més, en l'exclusiu Ocine Premium, s’en pot aconseguir un 10 % de descompte online aplicant el codi #TOMACALABAZA. 

 Restauració i cinemes

Per part seua, la restauració i cinemes de CC Estepark continuen oferint tots els seus serveis als clients fins a la mitjanit. A les 8 sales de Ocine Premium Estepark hi haurà programació de terror amb The Craft: Legacy, la seqüela de ‘Joves i bruixotes’, o Les Bruixes, el remake del clàssic dels 90 que va protagonitzar Angelica Houston. 

Mentre que la resta de la cartellera manté les pel·lícules infantils, curts, acció, històriques o documentals, reprogramant aquelles que acabaven passada la mitjanit. Ja que, des del centre comercial no es voy que cap cinèfil es perda una estrena aquest cap de setmana d'Halloween. Hi ha que destacar que com a modificació per les restriccions també arriben a Estepark les noves matinals de cinema els dissabtes i diumenges. 

Mesures de la covid-19

D’altra banda, el gimnàs Keasyfit, especialitzat en fitness i entrenament personalitzat, redueix tan sols un parell d'hores els seus horaris per a complir les mesures del coronavirus. La sala de màquines i monitors estaran disponibles des de les 6 hores del matí a les 23 hores de la nit, de dilluns a diumenge.

Hi ha que destacar que CC Estepark segueix totes les recomanacions sanitàries preventives per a augmentar la seguretat dels visitants amb punts d'higiene, desinfecció i reforços de neteja, formació de treballadors o protocols Covid- 19 en tots els establiments. A més, alguns dels seus serveis com les àmplies places d'aparcament gratuït, zones obertes o múltiples accessos també ajudaran a mantindre el distanciament de seguretat.

 

Te puede interesar
Lo más visto