El Consell aprova un pla amb Fundación Cañada Blanch per a reforçar el Turisme Cultural

La Fundación Cañada Blanch té com a finalitats promoure i desenvolupar qualsevol classe d'activitats culturals,

General 30 de octubre de 2020 Redacció
200605_PRE_foto1_PleConsell-1

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat i la Fundación Cañada Blanch per al finançament del curs d'especialització en Turisme Cultural. La Generalitat, per mitjà de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, es compromet a col·laborar-hi amb l'aportació econòmica fixada en aquest conveni, que, per a l'any 2020, serà de 12.000 euros. El curs es desenvoluparà entre setembre i desembre de 2020 i tindrà una duració de 60 hores.

Per la seua banda, la Fundación Cañada Blanch es compromet a justificar la realització del curs i a incloure el logotip de la Conselleria en la publicitat del màster en Gestió Cultural. A més, la fundació se sotmetrà al control de la gestió de la subvenció i al control financer per part dels òrgans competents, així com al compliment de les obligacions que estableix la Llei general de subvencions.

La Fundación Cañada Blanch té com a finalitats promoure i desenvolupar qualsevol classe d'activitats culturals, amb una dedicació especial als avanços de la investigació, del pensament, del debat social i de les arts, per a la qual cosa utilitza tots els mitjans que considera adequats per a aquesta finalitat i organitza cursos, debats, seminaris i intercanvis culturals.

Te puede interesar
Lo más visto