L'aeroport de Castelló adjudica per 1,6 milions d'euros les obres de construcció de la nova plataforma industrial

Arcadi España destaca que l'aeroport «continua generant activitat i inversió en un context d'enorme dificultat per la pandèmia»

General 01 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
1038944_1

La societat pública Aerocas ha acordat adjudicar, per un import de 1,6 milions d'euros, les obres de construcció de la nova plataforma industrial de l'aeroport i de prolongació del carrer de rodatge. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que aquesta actuació «permetrà ampliar les activitats d'estacionament i manteniment d'aeronaus que es vénen desenvolupant, així com generar noves inversions».

D'una banda, Aerocas ha acordat adjudicar a l'empresa Infraestructures Conelsan SA, per import 1.599.000 euros, el contracte de l'obra, amb un termini d'execució de cinc mesos. Per una altra, s'ha adjudicat a Viarium Enginyeria SL, per un import de 91.800 euros, el contracte de direcció d'obra i control i seguiment dels treballs.

El projecte consisteix en la creació d'una nova plataforma per a l'estacionament i manteniment d'avions. L'actuació abasta una superfície de quasi 28.000 metres quadrats, ampliables en posteriors fases, i inclou una zona pavimentada de 6.000 metres quadrats i una esplanada annexa en llastos de 21.900 metres quadrats per a estacionament d'aeronaus. A més, contempla la prolongació del carrer de rodatge per a connectar amb la nova la plataforma i una nova via d'eixida des de la pista de vol.

L'habilitació d'aquesta zona permetrà atendre la demanda d'espai de les empreses que desenvolupen en l'actualitat en l'aeroport les activitats d'estacionament i manteniment d'avions, així com d'unes altres que puguen incorporar-se. Arcadi España ha explicat que l'activació d'aquest projecte «constata que l'aeroport, en col·laboració amb la iniciativa privada, continua generant activitat i inversió en un context d'enorme dificultat a causa de la pandèmia».

Te puede interesar
Lo más visto