Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'aeroport de Castelló adjudica per 1,6 milions d'euros les obres de construcció de la nova plataforma industrial

Arcadi España destaca que l'aeroport «continua generant activitat i inversió en un context d'enorme dificultat per la pandèmia»

General 01 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
1038944_1

La societat pública Aerocas ha acordat adjudicar, per un import de 1,6 milions d'euros, les obres de construcció de la nova plataforma industrial de l'aeroport i de prolongació del carrer de rodatge. El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat que aquesta actuació «permetrà ampliar les activitats d'estacionament i manteniment d'aeronaus que es vénen desenvolupant, així com generar noves inversions».

D'una banda, Aerocas ha acordat adjudicar a l'empresa Infraestructures Conelsan SA, per import 1.599.000 euros, el contracte de l'obra, amb un termini d'execució de cinc mesos. Per una altra, s'ha adjudicat a Viarium Enginyeria SL, per un import de 91.800 euros, el contracte de direcció d'obra i control i seguiment dels treballs.

El projecte consisteix en la creació d'una nova plataforma per a l'estacionament i manteniment d'avions. L'actuació abasta una superfície de quasi 28.000 metres quadrats, ampliables en posteriors fases, i inclou una zona pavimentada de 6.000 metres quadrats i una esplanada annexa en llastos de 21.900 metres quadrats per a estacionament d'aeronaus. A més, contempla la prolongació del carrer de rodatge per a connectar amb la nova la plataforma i una nova via d'eixida des de la pista de vol.

L'habilitació d'aquesta zona permetrà atendre la demanda d'espai de les empreses que desenvolupen en l'actualitat en l'aeroport les activitats d'estacionament i manteniment d'avions, així com d'unes altres que puguen incorporar-se. Arcadi España ha explicat que l'activació d'aquest projecte «constata que l'aeroport, en col·laboració amb la iniciativa privada, continua generant activitat i inversió en un context d'enorme dificultat a causa de la pandèmia».

Te puede interesar

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter