La fiscalia demana sis anys i 11 mesos de presó per a un xic que va detenir il·legalment i maltractar a la seua parella

Els fets van succeir en novembre de 2018 en el domicili de l'acusat

Successos 02 de noviembre de 2020 redacció
unnamed
Audiència Provincial de Castelló. Il·lustre col·legi de procuradors de Castelló

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló jutjarà durant el dia d’avui un presumpte cas de violència masclista a una xica de 18 anys recentment complits. Segons la Fiscalia, la jove va ser agredida, amenaçada i retinguda per qui era la seua parella en l’habitació del presumpte agressor. La condemna que demana el Ministeri Públic és de sis anys i  mesos de presó pels delictes de detenció il·legal i maltractament.

Els fets van succeir al novembre del 2018 en el domicili de l'acusat. Segons sosté el fiscal, la xica va manifestar a la seua parella que volia anar-se i est es va negar, proferint expressions com «quin fàstic de dona», «per a això no tinc núvia». A causa dels crits d'auxili de la jove, la mare de l'acusat va acudir en la seua ajuda i va intentar alliberar-la, no obstant l'acusat va espentar també a la seua mare, encara que finalment aquesta va aconseguir auxiliar a l'afectada, qui a conseqüència de la violència emprada pel jove, va patir una mossegada i hematomes en braços i esquena.

Després d’això, la germana menor de l’acusat va cridar al 112 per demanar ajuda i, sense solució al conflicte, van arribar diverses patrulles de la Policia i mentre aquestes arribaven, l’acusat va fugir del domicili.

La Fiscalia sol·licita una ordre d'allunyament perquè l'agressor no puga acostar-se a menys de 500 metres de la víctima ni comunicar-se amb ella per cap mitjà durant huit anys, a més de la pena de presó.  Així mateix, haurà de pagar una multa de 400 euros per un delicte lleu de danys i 87 euros a la xica pel trencament del seu mòbil.

El judici començarà avui dilluns amb l'interrogatori de l'acusat i continuarà amb la víctima, els testimonis i perits del cas en l'Audiència Provincial.

En cas de patir o presenciar cap abús o agresió sexual, cal cridar als telèfons 112 o 016 per alertar a les autoritats. 

Te puede interesar
Lo más visto