Un camió cau per un barranc en l'Alcora i provoca un incendi forestal

Afortunadament l'incendi es va controlar pels bombers i no ha hagut ferits

Successos 02 de noviembre de 2020 redacció
F12
Camió de bombers en L'Alcora. Consorci Provincial de Bombers de Castelló

El passat dissabte a l'Alcora va tindre lloc un accident de trànsit al caure un conductor d'un camió articulat per un barranc d'uns 15 metres, però afortunadament el conductor va poder eixir per si mateix i es trovaba en bon estat de salut. El succés s'ha produït sobre les 13.40 hores, quan el centre d'emergències va rebre l'avís d'un accident de trànsit en el qual el vehicle pesant s'havia incendiat després del sinistre

L'incendi del camió va provocar al seu torn un incendi forestal que ha afectat la vegetació del barranc i ha arribat a amenaçar a uns habitatges situats en les proximitats, que prèviament Policia Local i Guàrdia Civil havien desallotjat.

Davant aquest panorama, el Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar 5 dotacions dels parcs de Plana Baixa, L'Alcalatén i Espasa Millars, 2 unitats de bombers forestals de Generalitat, 2 mitjans aeris (1 helicoptero amb unitat de bombers forestals helitransportada i 1 avió Air tractor) i 2 unitats de comandament del Consorci de Bombers.

Els treballs es van dividir paral·lelament en la intervenció en l'incendi del camió i la seua revisió per a descartar possibles afectats, en la defensa dels habitatges amenaçats  pel foc i en el control en si de l'incendi forestal.

A les 16.00h va quedar controlat, donant-se per extingit a les 18.45h . Cap habitatge va resultar afectada i els seus ocupants van poder tornar amb normalitat al moment. 

Te puede interesar
Lo más visto