Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Comença la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló fins al 8 de novembre

Portarà llibres antics, d'ocasió, descatalogats i les primeres edicions o edicions especials de títols populars

Cultura 02 de noviembre de 2020 redacció
011120_Fira_Llibre_Antic
Regidora de Cultura, Verónica Ruiz, en la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló. Ajuntament de Castelló

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló va obrir les seues portes en la plaça Santa Clara per oferir milers de títols i exemplars únics al públic fins al 8 de novembre. Com motiu del començ de la Fira, la regidora de Cultura, Verónica Ruiz l'ha visitat. 

La regidora ha convidat al públic a participar en aquesta iniciativa que organitza cada any l'Ajuntament de Castelló amb el Gremi de Llibrers d’Ocasió. Aquesta fira compta amb 11 llocs on es troben els escriptors, els editors i els lectors i portarà a Castelló llibres antics, d'ocasió, descatalogats i les primeres edicions o edicions especials de títols populars.

L'esdeveniment té com a finalitat el foment del llibre com a eina de dinamització cultural a la ciutat. A més, és una oportunitat per a acostar la lectura a la ciutadania i per a avançar compres per a regals de Nadal.

En aquesta edició participen les llibreries Al Tossal, Torres de València, Hamburg, Cachuán, Asil del Llibre, Cau Meravelles, Prim, Herrero 24, Russafa, El Cárabo i Jorge Rubén. La fira es podrà visitar al matí de 10.30 hores a 14.00 hores i a la vesprada de 17.00 hores a 21.00 hores. Els diumenges i els dies festius la fira està oberta a partir de les 11.00 hores. Cal recordar que l'organització i llibreries vetlaran per a fer d'aquest un esdeveniment segur i per a complir totes les mesures sanitàries determinades per les autoritats.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter