Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Comença la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló fins al 8 de novembre

Portarà llibres antics, d'ocasió, descatalogats i les primeres edicions o edicions especials de títols populars

Cultura 02 de noviembre de 2020 redacció
011120_Fira_Llibre_Antic
Regidora de Cultura, Verónica Ruiz, en la Fira del Llibre Antic i d’Ocasió de Castelló. Ajuntament de Castelló

La Fira del Llibre Antic i d'Ocasió de Castelló va obrir les seues portes en la plaça Santa Clara per oferir milers de títols i exemplars únics al públic fins al 8 de novembre. Com motiu del començ de la Fira, la regidora de Cultura, Verónica Ruiz l'ha visitat. 

La regidora ha convidat al públic a participar en aquesta iniciativa que organitza cada any l'Ajuntament de Castelló amb el Gremi de Llibrers d’Ocasió. Aquesta fira compta amb 11 llocs on es troben els escriptors, els editors i els lectors i portarà a Castelló llibres antics, d'ocasió, descatalogats i les primeres edicions o edicions especials de títols populars.

L'esdeveniment té com a finalitat el foment del llibre com a eina de dinamització cultural a la ciutat. A més, és una oportunitat per a acostar la lectura a la ciutadania i per a avançar compres per a regals de Nadal.

En aquesta edició participen les llibreries Al Tossal, Torres de València, Hamburg, Cachuán, Asil del Llibre, Cau Meravelles, Prim, Herrero 24, Russafa, El Cárabo i Jorge Rubén. La fira es podrà visitar al matí de 10.30 hores a 14.00 hores i a la vesprada de 17.00 hores a 21.00 hores. Els diumenges i els dies festius la fira està oberta a partir de les 11.00 hores. Cal recordar que l'organització i llibreries vetlaran per a fer d'aquest un esdeveniment segur i per a complir totes les mesures sanitàries determinades per les autoritats.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

Newsletter