Castelló encara no ha rebut l'autorització per a instal·lar la fira de tots els sants

Aquesta activitat que dura tot el mes de novembre podria allargar-se sempre que les circumstàncies siguen òptimes

Cultura 02 de noviembre de 2020 redacció
Feria-Atracciones-Navidad-Valencia
Sénia de la Fira d'atracccions de Castelló. Turisme Castelló

L'Ajuntament de Castelló segueix sense rebre el permís de la Conselleria de Sanitat per a la celebració de la fira de Tots els Sants que habitualment té lloc durant el mes de novembre al recinte ferial de l'avinguda de la Mar, encara que el regidor Jorge Ribes manifestara el passat dijous que el permís serà positiu i s'estava a l'espera de la conformitat oficial per a autoritzar aquesta atracció. E

Els firaires se senten abandonats i esperen l'autorització per a poder muntar l'espectacle, ja van perdre la Magdalena i ara afirmen que perdre Tots els Sants comportarà pèrdues enormes que ja porten dies de retard. 

La situació és tibant, perquè l'increment de contagis ha portat a l'entitat autonòmica a decretar noves mesures restrictives, com el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, que de moment no afectarien aquesta atracció. El portaveu de l'equip  de Govern, José Luis López, va reconéixer que s'està a l'espera d'aquest permís, encara que va assenyalar també que amb la situació que es viu amb la pandèmia, la tramitació administrativa amb la Generalitat és molt complexa en aquests moments.

No obstant, José Luís López confiava que la certificació es produïra com més prompte millor, ja que la festa de Tots Els Sants ja ha passat. També va assenyalar que, des del punt de vista de l'ajuntament es podria compensar als firaires amb una prolongació del període de la fira, sempre que les circumstàncies no anaren a pitjor i s'aprovaren noves restriccions sanitàries.

Per part dels firaires, el sector està molt preocupat ja pel moment no els han dit ni que si ni que no i estan pendents dels comunicats oficials per a poder muntar les seues atraccions. A més, entenen que no és lògic que es prohibisca la fira de Tots els Sants a Castelló quan a València i a Vila-real s'ha donat permís i el recinte de Castelló és molt més segur.

Finalment, el sector declara que d'anul·lar-se aquesta fira haurien perdut tot l'any en la capital de la Plana, Magdalena i Tots els Sants, i les pèrdues serien enormes.

Te puede interesar
Lo más visto