Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Castelló organitza 'Monstres i Gegants', un cicle de contacontes fins al 29 de novembre

La regidora de Turisme destaca la iniciativa per a posar en valor la història i les tradicions i fomentar l'ús dels espais naturals

Cultura 02 de noviembre de 2020 redacció
Cartell Monstres i gegants
Cartell Monstres i Gegants. Ajuntament de Castelló

El Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat un nou cicle de contacontes, Monstres i Gegants, que es desenvoluparà al parc Rafalafena els diumenges 8, 15, 22 i 29 de novembre a partir de les 11.00 hores. «És una nova iniciativa que impulsem amb l'objectiu de posar en valor el turisme familiar fomentant l'ús dels espais naturals de la ciutat i impulsant les activitats a l'aire lliure», ha explicat la regidora i presidenta del Patronat de Turisme, Pilar Escuder.

Orígens, tradicions, cultura popular i imaginari infantil en clau de contes es fusionaran en aquesta proposta que protagonitzaran Rosabel Canós, Eva Fernández i Paula Bernabeu. «És important conéixer, reconéixer i difondre la mitologia de la ciutat, la seua cultura i tradicions, per això hem ideat aquest cicle de contacontes pensant en els més xicotets i xicotetes, perquè aprenguen i siguen els qui transmeten aquestes singulars històries a les generacions futures», ha apuntat Escuder. «Apostem per recuperar espais per a les experiències i l'entreteniment, perquè cada racó de la nostra ciutat té una història que contar», ha assegurat la regidora.

La programació arrancarà diumenge que ve, 8 de novembre amb el Mas de la Por un espectacle de narració oral teatralitzada, on d'una forma amena i divertida es descobreixen els diferents monstres de la cultura popular valenciana, en versió en valencià; i el diumenge següent, el dia 15, es representarà el mateix conte en castellà. El 22 de novembre serà el torn per a Qui seu ací?, en valencià un conte que parla del gegants, entre ells el mític Tombatossals; i el 29 de novembre per a la mateixa obra, en castellà. 

Per a la celebració dels contacontes es tindran en compte totes les mesures oportunes davant la covid-19 per a la protecció de la salut.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter