Benicàssim inicia un pla de pintat de les àrees de jocs infantils municipals

La planificació contempla 22 actuacions de millora tant en zones del nucli urbà, viles i urbanitzacions

General 02 de noviembre de 2020 Redacció
pintado areas juegos infantiles (1)

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de l'Àrea de Medi Ambient, té activat un pla especial de pintat de les àrees de jocs infantils municipals. L'UTE Sanejament Urbà de Benicàssim és l'encarregada de fer els treballs que s'han planificat per grups sent l'1 la zona del nucli urbà, el 2 la zona Gran Avinguda i viles i el grup 3 engloba les urbanitzacions.

“El municipi de Benicàssim compta amb 30 àrees de jocs infantils i després d'estudiar de manera prèvia les necessitats i prioritats, la planificació realitzada contempla actuacions en els espais més deteriorats per l'ús intensiu”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell. Hi ha previstes un total de 22 actuacions i l’execució es prolongarà les pròximes setmanes, fins previsiblement finals del mes de novembre.

D'altra banda, Elena Llobell ha recordat que l'Ajuntament de Benicàssim continua amb el servei especial de desinfecció i sanejament d'espais públics amb l'objectiu posat a minimitzar la propagació del COVID-19 en tot el municipi, per la qual cosa de manera diària s'actua en zones vulnerables o susceptibles de major ús pels ciutadans com a centres educatius, geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, contenidors, caixers, accessos de comunitats religioses, etc.

Dins d'aquest servei extraordinari estan incloses les àrees de jocs infantils que hi ha distribuïdes en tot el terme municipal. L'horari de neteja i desinfecció en aquests espais s'ha establit de 5.30 a 11.30 hores i en les zones s'ha instal·lat una cartelleria amb les normes d'ús i s'incideix a mantindre la distància mínima de seguretat de 2 metres entre xiquets i xiquetes que no siguen convivents o pertanyen al mateix grup, així com mantindre una correcta higiene personal com a desinfecció de mans freqüent.

Te puede interesar
Lo más visto