Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Voltant 11.500 persones visiten els cementeris de Castelló en la setmana de Tots els Sants

La regidora de Cementeris destaca la bona resposta de la ciutadania, que ha aprofitat l'ampliació de dies i horaris i evitat omplir els aforaments

General 02 de noviembre de 2020 redaccio
201026  cementerio (11)
Visites al cementeri. Ajuntament de Castelló

Voltant 11.500 persones han visitat gradualment els cementeris de Castelló durant la setmana de Tots Sants. La regidora de Cementeris, Isabel Granero, ha destacat el bon funcionament del protocol d'actuació per a minimitzar el risc de contagi davant la covid-19 i, especialment, la bona resposta de la ciutadania.

La regidora ha recordat que enguany s'havien ampliat horaris de visita i establit aforaments perquè en cap moment es concentraren alhora més de 500 persones en el Cementeri de San José, ni més de 150 en el Nou Cementeri. «Els veïns i veïnes de Castelló han entés la situació actual i s'han acostat durant tota la setmana de manera que en cap moment s'han superat els aforaments màxims, la qual cosa ha permés desenvolupar aquesta festivitat de manera segura i evitant aglomeracions», ha apuntat.

Des de dilluns passat 26 d'octubre i fins ahir, han passat pel Cementeri de San José unes 8.000 persones, mentre que altres 3.500 s'han acostat al Nou Cementeri. En total, 11.500 persones en set dies. En anys anteriors, la xifra de visitants ha rondat les 10.000 persones en tan sols quatre dies. «L'afluència mitjana diària s'ha vist rebaixada en ampliar els horaris i dies del dispositiu de la setmana de Tots Sants», remarcava la regidora.

El mateix ha ocorregut amb el dia 1 de Novembre, ja que en aquesta jornada, solen passar pels cementeris de Castelló una mitjana de 3.000 persones, mentre que ahir ho van fer 1.300.  

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter