PSPV-PSOE i Unides Podem valoren l'increment de les inversions en un 83% per a la província de Castelló enfront de l'austeritat i les retallades del PP 

Ros i Saavedra destaquen l'important pes inversor en les persones per a eixir d'esta crisi sanitària i econòmica sense deixar ningú enrere

Economía 02 de noviembre de 2020 Redacció
20-11-2-Pressupostos-2021-PSOE-Podem

Les diputades en el Congrés del PSOE i Unides Podem per Castelló, Susana Ros i Marisa Saavedra, respectivament, han valorat hui els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per a 2021, que suposen un augment en les inversions per a la província de Castelló en un 83%, i que han qualificat dels més socials de la història, enfront de l'austeritat i les retallades que sempre ha aplicat el Partit Popular.

La roda de premsa semipresencial ha tingut lloc en la seu del PSPV-PSOE de la província de Castelló i han assistit les diputades, el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, el diputat nacional i vicesecretari provincial Germán Renau, el senador Artemi Rallo, i la vicesecretària provincial i senadora Ana Edo (de manera telemàtica). Per part del grup Unides Podem han assistit la diputada autonòmica Cristina Cabedo i el secretari autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente.

Ros ha destacat que, «ara més que mai, les inversions més importants són les inversions en les persones per a eixir juntes i junts d'esta crisi sanitària i econòmica sense deixar a ningú arrere». La diputada socialista ha defensat que són «els millors pressupostos i els que necessita la província de Castelló» on, tal com ha remarcat, la inversió s'ha incrementat en un 83% respecte als últims pressupostos del PP amb Mariano Rajoy.

En concret, en 2018 amb el PP la província va comptar amb 133 milions d'euros i, ara, amb el govern progressista de coalició la inversió serà de 242,98 milions. Així, la inversió per habitant passa de 231 euros del PP a 427 euros amb el PSOE, a més que aconseguixen el percentatge d'inversió del 10%, que correspon com a Comunitat en proporció a la població. «I això no ho diuen les diputades del PSOE i de Podemos, ho diuen els números», ha afirmat.

«I tot, en un moment de grans dificultats, d'una situació extraordinària i amb unes circumstàncies inèdites i complexes. Però enfront de l'austeritat, les retallades i les privatitzacions de la dreta, este govern de coalició realitza una inversió pública sense precedents: la inversió pública més gran de la història d'Espanya amb 239.765 milions d'euros, un 10,3% més que en relació amb els pressupostos que va aprovar el PP», ha afegit.

Te puede interesar
Lo más visto