El CD Castelló cau per la mínima en el Molinón, (1-0) contra el Sporting

El bon partit dels albinegres no va ser suficient i encadenen la quinta derrota consecutiva en lliga

Esports 03 de noviembre de 2020 Redacció
sporting_castellon_006jpeg_001

Va tornar a caure el CD Castelló, aquesta vegada va ser per la mínima, 1-0, contra el Sporting de Gijón en el partit de la jornada 10 de la Lliga SmartBank. El partit va tornar a estar marcat per la intervenció del VAR que va tardar més de tres minuts a decretar el gol dels locals i que acabaria sent decisiu per al resultat final. Els d'Óscar Cano acumulen una ratxa de cinc derrotes consecutives i ja ocupen plaça de descens.

Va arrancar dominador l'equip del Molinón amb major possessió que els albinegres. El Sporting jugava amb calma i elaborant cada atac i per la seua part el Castelló era més directe i amb ràpids contraatacs com ens té acostumat l'equip castellonenc. La baixa de Marc Mateu posava de titular a Jorge Fernández i en la punta d'atac César Díaz es quedava en la banqueta i Josep Señé entrava en l'onze inicial.

Als orelluts li costava generar ocasions clares, cap dels homes de Cano era capaç de filtrar un bon passe o sorprendre al rival en alguna jugada. La més perillosa va arribar amb un centre des de la dreta de Gus Leds que va ser rematat per Gálvez i que acabà prop del pal dret de la porteria de Mariño.

El Sporting per la seua part va passar de menys a més, cada vegada s'acostava a la proteria de Whalley amb mes perill. Va avisar en el minut 33, Manu García amb una rematada ajustada al pal esquerre del meta albinegre i en el 35, Aitor Garcia amb una forta rematada de cap va fer traure una mà salvadora a Whalley. Al final, després de diversos avisos, va arribar el gol local. Un tret dur de Gaspar va ser repel·lit de mala manera pel meta saragossà i Djuka va caçar el rebot i va posar el 1-0 en el marcador. Protestaven els jugadors del Castelló reclamant un fora de joc de Djuka en la jugada i el VAR, després de més de tres minuts de revisió, va decretar que la posició de l'atacant serbi fins i tot ajustada, era legal.

En la segona part l'equip de la plana va buscar la igualada des de el minut 1. Guillem Jaime i Jordi Sánchez, van entrar al terreny de joc ocupant el lloc en la banqueta Rubén Díez i Muguruza. Lapeña de xilena va posar una pilota prop del pal esquerre de Mariño i Fidalgo va enviar un ajustat xut prop del dret.

Però, les més clares van arribar de corner directe, primer Jorge amb un llançament que va tocar el llarguer i més tard Mariño treia casi de dins de la porteria un corner de Paolo. Ho va intentar l'equip d'Óscar Cano que altra volta més no va trobar recompensa i encadena la quinta derrota consecutiva en lliga.

El pròxim partit del CD Castelló serà al Carlos Tarterie el diumenge contra el Real Oviedo. El partit començarà a les 18.15 hores.