La província de Castelló registra tres nous falleciments per Covid-19 i nous brots a Vila-real, Nules i la Vall d'Uixó

La UJI també registra un brot en la residència d'estudiants del campus

Sanitat 03 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
fotonoticia_20201102172751_640
Residència d'estudiants de la UJI. Europapress

La província de Castelló suma 11 nous contagis de coronavirus, confirmats per prova PCR, aquest cap de setmana, el primer en el qual la Comunitat es trobava sota tancament perimetral, segons dades de la Conselleria de Sanitat. Així mateix, Sanitat ha notificat tres defuncions en l'última actualització de dades tres el cap de setmana, per la qual cosa la xifra de morts causades per la COVID-19 se situa ja en 267 des que va començar la pandèmia.

Pel que respecta als nous brots, la Conselleria de Sanitat ha registrat tres nous focus del virus: Vila-real, Nules i la Vall d'Uixó. Les persones afectades per aquests focus són, a Vila-real 4 i a Nules 5 persones, tots dos tenen un origen laboral, mentre que a la Vall d'Uixó, l'origen és social i les persones afectades són 5.

De la mateixa forma, aquest dilluns la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) notificava un brot de coronavirus en la residència d'estudiants que es troba al campus de la Univdersad. D'aquesta manera, l'UJI es troba en aquests moments esperant la notificació de Sanitat per a conéixer el nombre total de positius. Mentrestant, els estudiants afectats i els seus contactes més estrets romanen confinats fins que es coneguen els resultats.

D'altra banda, les hospitalitzacions a la província són cada vegada més. Actualment, seguint les dades de Sanitat, hi ha 117 persones hospitalitzades i 21 pacients estan en les Unitats de Vigilància intensiva. Pel que respecta a l'Hospital General de Castelló, 49 persones estan ingressades i 13 requereixen vigilància intensiva. 
A més, les dades que ofereix el Departament de Salut de Castelló indiquen que la incidència del virus no deixa de augmentar, ja que durant el cap de setmana Atenció Primària ha registrat un total de 816 proves PCR, de les quals 146 han sigut positives, quasi un 18 %. 

Centres de diversitat funcional i residències de majors

La situació en residències de majors i centres de diversitat funcional o de menors, es manté igual que la setmana passada. Cinc centres de persones majors i dues de persones amb diversitat funcional registren positius i segueix baix vigilància activa de control sanitari un centre de la província castellonenca.

Te puede interesar
Lo más visto