L'Ajuntament de Peníscola millora la il·luminació de la carretera Peníscola-Benicarló

L'àrea de Serveis situarà més de 80 punts de llum amb lluminària led en el tram que discorre pel seu terme municipal

Política 03 de noviembre de 2020 Rredacció
IMG-20201103-WA0010

La regidoria de Serveis i Urbanisme de l'Ajuntament de Peníscola ha finalitzat ja el procediment d'adjudicació de les obres per a la instal·lació d'enllumenat públic en la Carretera Peníscola-Benicarló, signant aquesta mateixa el contracte d'adjudicació d'aquestes.

Així, a partir del dia 15 del present mes començaran els treballs, que es desenvoluparan al llarg de tres mesos, aproximadament.

Concretament se situaran 89 punts de llum amb lluminària led "amb l'objectiu de garantir la visibilitat en aquest vial que suporta un important nivell de trànsit de vehicles entre tots dos municipis" ha explicat el regidor de l'àrea, Jorge Rovira.

En aquest vial, ha recordat, s'han dut a terme diverses actuacions de millora de la seguretat en les últimes setmanes, com la renovació de la senyalització vertical i horitzontal, així com l'adequació del carril bici; a més, ha confirmat, en els pròxims mesos "continuarem treballant en diversos punts en els quals reforçarem la seguretat del vial amb l'ampliació de la senyalització".

Els treballs es realitzen des de l'inici del vial (CV 140) la gestió i el manteniment del qual és ja de titularitat municipal, fins a la Ratlla del Terme amb la ciutat veïna de Benicarló. L'empresa adjudicatària per a la seua realització és Nitlux SA i la inversió que realitza l'Ajuntament és d'al voltant de 300.000 euros.

Te puede interesar
Lo más visto