Almenara es prepara per a les possibles pluges torrencials

L'ajuntament ha preparat i posat en alerta els dispositius de Policia Local, Protecció Civil i Brigada d'Obres

General 03 de noviembre de 2020 Inés Aguilar Inés Aguilar
pre-lluvias 1
Treballs de preparació per prevenir les pluges. Ajuntament Almenara

Davant la previsió de pluges torrencials i temporal marítim a partir d'aquesta nit, l'Ajuntament d'Almenara ha activat ja totes les mesures preventives. S'han preparat ja les tanques en els camins i punts de possibles avingudes d'aigua, així com també s'ha culminat la neteja d'embornals, séquies, cunetes, goles i altres eixides d'aigua, completant les tasques de desbrossament i reparació de séquies i canals realitzades aquest estiu.

De la mateixa manera, també estan ja en alerta i preparats els dispositius de Policia Local, Protecció Civil i Brigada d'Obres davant qualsevol situació que puga requerir dels seus serveis davant les possibles pluges torrencials o temporal marítim.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha recordat que «aquest estiu hem actuat en séquies i canals, amb tasques de desbrossament, neteja i fins fins i tot d'adequació davant el risc de pluges torrencials, així com en altres passos d'aigua com a cunetes o guals, tasques que estem completant davant la previsió de pluges torrencials i temporal marítim per als pròxims dies amb l'operatiu de la Brigada Municipal, Protecció Civil i Policia Local, que ja estan en alerta».

Te puede interesar
Lo más visto