Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'IVC obri una nova convocatòria de 'Curts Comunitat Valenciana'

A partir d'aquesta convocatòria l'IVC elaborarà dos catàlegs anuals de 'Curts Comunitat Valenciana', el primer volum del qual es publicarà al gener i el segon al juny

Cine 03 de noviembre de 2020 Redacció
IVC-NUEVE-08-1920x1200_NoticiaAmpliada
Institut Valencià de Cultura

L'Institut Valencià de Cultura, a través de la Direcció Adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia, obri una nova convocatòria de 'Curts Comunitat Valenciana' amb l'objectiu d'editar un catàleg format per una selecció dels curtmetratges més destacats realitzats per directors i directores del nostre territori, que serà difós tant en l'àmbit autonòmic com a escala nacional i internacional.

Com a novetat, a partir d'aquesta convocatòria l'IVC elaborarà dos catàlegs anuals de 'Curts Comunitat Valenciana', el primer volum dels quals es publicarà al gener, i el segon al juny, amb un màxim de 6 curtmetratges per cada un d'aquests. L'IVC realitzarà promoció de cada catàleg de curtmetratges per un període de dotze mesos.

Entre els requisits consta que han de ser obres produïdes després de l'1 de fe-brer de 2020, que el director/a o productor/a han de ser nascuts o residents en el territori valencià i que la duració màxima ha de ser de 30 minuts.

El termini per a presentar els curtmetratges a aquesta convocatòria finalitza el 22 de novembre de 2020 a les 23.59 hores. La inscripció s'ha de fer en línia a través de la web de l'IVC.

Te puede interesar

Asamblea red de ciudades AVE

Promoció Turística

Redacció
General 21 de febrero de 2021

Castelló reforça el posicionament turístic i impulsa el seu producte en la Xarxa de Ciutats AVE

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

Newsletter