Ciutadans demana a l'alcaldesa de Castelló «no deixar passar el tren de Amazon»

El portaveu a l'Ajuntament de Castelló, considera que hi ha que apostar per la diversificació de l'indústria per afrontar els reptes de la pandèmia

Política 04 de noviembre de 2020 redacció
IMG_6802 (1)
El portaveu de Ciutadans, Marín- Buck, de l'Ajuntament de Castelló. Ciutadans

Alejandro Marín-Buck, portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Castelló, ha sol·licitat a l'alcaldessa de la ciutat, Amparo Marco, «no perdre el tren oferit per Amazon».

Tenint en compte l'opció de la multinacional, de localitzar la megaplataforma de distribució en territori castellonenc, Marín-Buck considera que «des del Fadrell hauria d'estudiar-se l'opció i la seua viablilidad». Així mateix, ha afegit que és una oportunitat «de diversificació i de generar nous llocs de treball a la ciutat».

En aquest sentit, el portaveu també ha assenyalat que s'han de valorar les possibilitats que s'han obert amb la pandèmia «amb criteris com la sosteniblidad». D'aquesta manera, Marín-Buck ha assenyalat que «el Govern central ha aprovat un Full de ruta d'hidrogen verd que preveu 8.900 milions d'euros en inversions fins a 2030, per la qual cosa des de Castelló no podem ser aliens a aquest nou horitzó i aprofitar tots els seus avantatges».

Te puede interesar
Lo más visto