La campanya de promoció del comerç a Almenara conclou amb el repartiment de 6.200 euros en premis

L'Ajuntament d'Almenara calcula que en un mes l'impacte econòmic en el comerç del municipi entre compres i premis pot rondar els 180.000 euros

General 04 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
Ajuntament

Amb el repartiment del total dels 6.200 euros en premis i l'obertura dels 10.000 tiquets previstos ha conclòs a Almenara la campanya comercial “Oberts per a tu, oberts per tu” impulsada des del passat 8 d'octubre per l'Ajuntament d'Almenara per a fomentar i promocionar les compres en el comerç local, les consumicions en bars, restaurants i cafeteries,  les activitats en petites empreses  locals o els serveis que presten els autònoms.

El regidor de comerç, Juan Cruces ha destacat  «l’elevada participació per part dels veïns i veïnes en la campanya al llarg d'aquest mes, la qual cosa suposa un èxit tant per als veïns així com també per als 45 comerços i establiments participants». De fet a grans trets es calcula que l'impacte econòmic de la campanya comercial ha sigut d'uns 180.000 euros entre compres realitzades i premis. Aquesta campanya s'emmarcava en les mesures de l'Ajuntament d'Almenara «destinades a reactivar l'economia local després de l'aparició del coronavirus i venia recollida en els acords de les taules de reconstrucció».

Així, per qualsevol compra o servei superior a 15 euros en els establiments, empreses o autònoms adherits a la campanya en un únic tiquet o en varis, els veïns i veïnes participants han acudit  durant aquest mes al Molí d’Arròs, on s'han validat els tiquets. Allí, cada persona participant, extreia un dels 10.000 bitllets que hi haurà en una urna habilitada en aquest espai per cada 15 euros invertits en els comerços adherits.  Entre els premis, valorats en 6.200 euros, es trobaven cinc vals de 100 euros cadascun, 10 de 50 euros, 50 de 20 euros, i 400 de 10 euros. Tots ells hauran de gastar-se en el comerç local. A més són nominatius ja que en cada val figura en quin establiment o servei es podran gastar els euros del val premiat. Les quantitats premiades s'han repartit de manera proporcional entre els 45 comerços participants.

Te puede interesar
Lo más visto