Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans culpa a l'Ajuntament de Borriana que els veïns vagen a pagar les quota de Sant Gregori

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, declara que "alternatives hi havia, una altra cosa és que no els interessara perquè sempre han prevalgut l'interés particular al públic".

General 04 de noviembre de 2020 redacció
15872372017762

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha culpat a la incompetència de l'equip de Govern "l'anunci de la modificació de crèdit per valor de 2 milions per a liquidar les quotes a l'empresa Golf Sant Gregori". "És fals que això siga una herència rebuda perquè perfectament haguera pogut evitar-se", ha traslladat la regidora.  

En aquest sentit, la portaveu ha explicat que "el Consistori ha tingut dues oportunitats perquè l'Ajuntament pagara amb terrenys i no amb diners, com ara. Primer, en lloc de retornar la condició d'agent urbanitzador, s'hauria pogut traure a concurs el PAI, com va fer Torreblanca i haver canviat les bases. D'aquesta manera, no sols l'Ajuntament sinó tots els propietaris haurien pogut adobar una part amb terrenys. En segon lloc, quan se signa el conveni transaccional, es podria haver inclòs una clàusula que indicara això mateix. 

Per tant, en opinió de Sanchís "alternatives hi havia, una altra cosa és que no els interessara perquè sempre han prevalgut l'interés particular al públic".

Te puede interesar

ibero

Xarxa Rimig

Redacció
General 09 de marzo de 2021

Castelló se suma al Mes Iberoamericà de la Dona a través de la xarxa per la igualtat de gènere.

Newsletter