El Consell aprovarà aquest divendres tancaments perimetrals i noves restriccions en l'àmbit social

Puig assegura que, pel moment, la decisió de tancar bars i restaurants la considera massa dràstica

Sanitat 05 de noviembre de 2020 Redacció
201104_PRE_Foto_1_Presupuestos

La Generalitat Valenciana aprovarà demà divendres tancaments perimetrals dels municipis amb major incidència de coronavirus i noves restriccions en l'àmbit social per tal de contenir l'avanç del COVID-19 en la Comunitat Valenciana.

Aquestes mesures han sigut avançades per el president de la Generalitat ,Ximo Puig, en la roda de premsa corresponent a la presentació dels pressupostos referents al Transports i a la que va acudir el ministre  José Luis Ábalos.

Respecte a les mesures que es prendran els pròxims dies, Puig ha sentenciat que demà el Centre de Coordinació Operativa Integrada (Cecopi) valorarà aquestes mesures propostes per el Consell i que si donen el vistiplau es faran efectives demà mateix també.

El president de la Generalitat ha remarcat que el problema de l'expansió del COVID-19 continua estant en les reunions socials i que es prendran mesures més restrictives al respecte.

En lo que respecta al tancament de bars i restaurants, Puig ha assegurat que pel moment no es prendran mesures dràstiques. I que encara que els pacients ingressats a l'UCI augmenten, les xifres encara no son les de març.

Per últim Puig ha recordat que el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana ja s'ha prorrogat una setmana més.

Te puede interesar
Lo más visto