Onda presenta una aplicació del municipi per oferir dades en temps real

Onda App distingeix tres perfils d'usuaris per personalitzar el contingut

General 05 de noviembre de 2020 redacció
VICENT BOU - ONDA
El regidor d'Innovació, Vicent Bou, en la presentació d'Onda App. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda continua avançant en el seu projecte de ciutat intel·ligent amb la presentació la nova aplicació mòbil Onda App que ofereix al ciutadà i visitant dades útils en temps real. Aquest nou servei es nodreix de tota la tecnologia desenvolupada per a Onda Smart City així com dels diversos sensors instal·lats en tota la ciutat, segons ha informat el propi consistori en un comunicat.

D'aquesta manera, l'app, que ja es pot descarregar en la Google Play Store per a Android i en l'App Store per a dispositius IOS, distingeix tres perfils d'usuaris per a personalitzar el contingut: ciutadà, turista i comerciant.

Així, les funcions més destacables són la consulta en directe de dades sobre places lliures d'aparcament, estat del trànsit, paràmetres ambientals com a qualitat de l'aire o nivell soroll així com informació de servei com a farmàcies o taxis de guàrdia.

L'aplicació també reuneix tota la informació sobre l'agenda d'esdeveniments, notícies, festes, oferta de restauració i comerç, patrimoni cultural i turístic o línies i horaris de transport públic. El veí també pot accedir a través d'ella a la seu electrònica per a tramitar els seus documents i notificar incidències a l'Ajuntament. En el seu cas, els comerciants podran entrar en el seu portal específic i actualitzar la informació, promocions i descomptes dels seus negocis.

El regidor d'Innovació, Vicent Bou, ha presentat públicament Onda App i ha destacat que «hui fem un pas més en la nostra aposta de posar la tecnologia al servei dels ondenses i millorar la seua qualitat de vida. Aquesta aplicació conjumina tot l'esforç que hem invertit a Onda Smart City per a i el reverteix en informació útil per al ciutadà», concloïa. 

Te puede interesar
Lo más visto