Quatre persones ferides després d'un accident múltiple a la Ronda Nord de Castelló

Nou vehicles s'han vist implicats en l'accident i tots els ferits son de caràcter lleu

Successos 05 de noviembre de 2020 Redacció
1604555963_098699_1604556019_noticia_normal_recorte1

Quatre persones han resultat ferides en un accident de vehicle múltiple a la Ronda Nord de Castelló. El incident, que va tindré lloc a les 14:30 hores de ahir, dimecres, ha implicat a nou turismes que han quedat creuats a la calçada de la carretera al seu pas per l'avinguda Lidón.

Segons l'equip d'Atestats i Investigacions d'Accidents, un turisme Peugeot i un vehicle marca Opel van col·lidir lateralment i tots dos van quedar obstaculitzant el tràfic. A causa d'això, la resta de turismes que circulava per la calçada van realitzar diverses maniobres evasives i alguns van topar amb als vehicles que frenaven per tractar de no xocar contra els dos primers turismes sinistrats.

En l'accident també podia haver influït l'estat de la calçada que es trobava mullada per la pluja i la falta de visibilitat.

Membres de la Policia Local de Castelló, juntament amb el servei d'emergències sanitàries, van assistir a quatre persones ferides de caràcter lleu en l'incident. Totes van rebre assistència mèdica per part dels sanitaris i no van necessitar cap trasllat al centre mèdic.

La Policia Local de Castelló per la seua part va haver de tallar el tràfic de la ronda de circumval·lació  des de la
rotonda del riu sec fins la rotonda dels jutjats de Castelló durant mitja hora, lo que va provocar grans retencions.

Finalment, sobre les tres de la vesprada, s'han retirat de la via els vehicles sinistrats i s'ha représ la circulació per la ronda de circumval·lació.

Te puede interesar
Lo más visto