Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda posa en marxa un cicle cultural per a donar suport al talent local

La iniciativa ‘Onda amb els seus artistes’ lluirà obres d'autors locals seguint els protocols davant la COVID-19

Cultura 05 de noviembre de 2020 Redacció
onda amb els seus artistes

L'Ajuntament d'Onda ha presentat el cicle d'exposicions ‘Onda amb els seus artistes’, emmarcat en la campanya ‘Onda Batega Cultura’, amb l'objectiu de donar visibilitat a l'esforç i talent dels artistes locals. L'edil de Cultura de l'Ajuntament, María Prades, va inaugurar la primera exposició d'aquest cicle, composta per ‘Art figuratiu’ de l'artista ondense Bienve García Garrit i ‘Varietat’ de José María Marzá Modest.

L'exposició recull diverses peces pintades amb oli i amb tècniques mixtes en les quals cada artista ha potenciat la seua creativitat. Ondenses i visitants poden acostar-se fins a l'edifici de la Casa de la Cultura, situat al carrer Balmes, 2 per a poder gaudir de les obres d'aquests dos artistes de forma totalment gratuïta.

A més, el Consistori ha adequat la instal·lació, seguint els protocols establits per les autoritats sanitàries, com l'ús obligatori de màscara, la rentada de mans i la presa de temperatura per a poder gaudir de la cultura de manera segura.

Sobre aquest tema, Prades ha assenyalat la importància d'aquest cicle per a impulsar el talent dels artistes del municipi. “Des de l'Ajuntament volem anar de la mà dels nostres artistes per a convertir Onda en un referent cultural de qualitat”, ha apuntat.

L'exposició estarà oberta al públic, des del 5 fins al 20 de novembre; i podrà visitar-se de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores; i dissabte en horari de 10.00 a 13.00 hores.

Te puede interesar

Ruth Sanz

Jaciment prehistòric

Redacció
Cultura 22 de febrero de 2021

La Diputació intervé en la recuperació del jaciment prehistòric de la Cova dels Diablets d’Alcalà-Alcossebre.  

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

Newsletter