Nules, Almassora i l'Alcora també s'ofereixen per acollir la nova seu d'Amazon

Estes tres ofertes se sumen a les ja confirmades per Almenara, Orpesa, Torreblanca y Vinaròs

General 05 de noviembre de 2020 Redacció
15077122545621

Segueix la pluja de ofertes per al gegant del comerç electrònic, Amazon, les localitats de Nules, Almassora i l'Alcora s'han sumat a la puja per acollir la nova seu que l'empresa vol instal·lar entre les regions de Sagunt i Castelló.

Estes tres ofertes se sumen a les ja confirmades per Almenara, Orpesa, Torreblanca y Vinaròs. Totes les localitats son conscients de l'important que seria acollir la megaseu del magnat Jeff Bezos que esta previst que tinga una superfície d'entre 60.000 m i 80.000 m².

Acollir una empresa d'estes característiques suposaria un salt molt important a nivell de creació de llocs de treball i de ingressos per a qualsevol de les localitats.

Merche Galí, alcaldessa d'Almassora, va confirmar ahir l'oferiment de la localitat al·legant que l'àrea empresarial Supoi-8 reuneix tots els requisits necessaris per acollir la seu d'Amazon. "Aquesta àrea compta amb grans parcel·les (les més xicotetes compten amb una superfície de 5.000 m² ), disposa de bones connexions per carretera amb València i Castelló i està pròxima als accessos al port de la capital", afirma Galí.

A més, des del consistori de la localitat asseguren que si és necessari, i una vegada es produïsca la sol·licitud de llicència, faran tot el possible per agilitzar els tràmits administratius per a la construcció.

Per part seua, Nules ha remitit un comunicat a la multinacional en la qual ofereix els terrenys situats en el sector 5 que compta amb 254.845 m² de sòl industrial edificable per acollir la nova seu.

Finalment, Samuel Falomir, alcalde de l'Alcora, ha indicat que aquesta localitat compta amb un solar empresarial per a que Amazon s'instal·le i que aplicarà en aquest sentit tots els incentius fiscals al seu abast. 

Te puede interesar
Lo más visto