Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Almassora suspén la Gala de l'Esport Local i la Fira Medieval per evitar nous contagis a la localitat

El municipi ha registrat 67 nous positius durant els últims 14 dies

Cultura 05 de noviembre de 2020 redacció
Almassora feria medieval
Fira de Sant Andreu. Ajuntament d'Almassora

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Almassora ha suspés la XVII Gala de l'Esport Local i la XX Fira de Sant Andreu per raons sanitàries. Així, la localitat renuncia a totes dues celebracions amb l'objectiu de protegir a la població i reduir possibles focus de contagi. Segons les últimes dades publicades per la Conselleria de Sanitat, Almassora ha registrat 67 positius per coronavirus en els últims 14 dies.

D'aquesta manera, la XVII Gala de l'Esport Local, prevista per al 20 de novembre, queda anul·lada. Les persones premiades, triades pel jurat format per a l'ocasió el passat 30 de setembre, coneixen el seu reconeixement i també la impossibilitat de dur a terme un esdeveniment d'aquestes característiques sense risc de contagi. Així li ho ha traslladat el regidor d'Esports, Sergio Gómez.

D'altra banda, la XX Fira Medieval de Sant Andreu, prevista per al cap de setmana del 28 i 29 de novembre, tampoc podrà celebrar-se. L'organització tenia preparades diverses sorpreses per a commemorar les seues dues dècades de presència en el barri antic de la localitat, però els veïns hauran d'esperar a l'any que ve per a gaudir d'unes jornades medievals úniques.

Tenint en compte les últimes dades sobre la incidència de la Covid-19 en la localitat, l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha recordat que aquestes xifres ratifiquen l'evolució negativa de la pandèmia igual que en altres ciutats de voltant, per la qual cosa «la prevenció continua sent la millor eina davant un virus que segueix molt present entre nosaltres i que ens obliga a no relaxar-nos ni un segon en l'adopció de mesures». «Demane prudència i responsabilitat a tota la població d'Almassora davant la situació sanitària que vivim perquè ningú està lliure de contagiar o ser contagiat», ha indicat.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter