Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola reitera el seu compromís amb l'AECC local

La localitat ha renovat hui el seu conveni anual de col·laboració amb el cúal s'impulsa l'activitat de prevenció i atenció als pacients

Política 05 de noviembre de 2020 Redacció
IMG-20201105-WA0016

L'Ajuntament de Peníscola ha renovat hui el seu conveni anual de col·laboració amb l'agrupació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Mitjançant la rúbrica el consistori impulsa l'activitat de prevenció i atenció als pacients que desenvolupa l'entitat en el municipi.

L'agrupació duu a terme campanyes de detecció precoç i control de càncer de pròstata, així com d'atenció a la dona masectomizada, amb exercicis físics i rehabilitació atesos per un fisioterapeuta.

Des de la AECC local treballen en l'acompanyament i suport psicològic als malalts de càncer que el necessiten. 

"Al costat de la seua presidenta hem comprovat la intensa tasca que desenvolupen en el nostre municipi, el seu treball voluntariós i desinteressat salva vides", ha subratllat l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez.

Te puede interesar

28-12-20 Marco cecopal

31 sancions des de la Nit de Nadal a Castelló

Redacció
Coronavirus 28 de diciembre de 2020

La Policia Local imposa sancions per vulnerar les mesures ‘anticovid’, Marco apel·la a la ciutadania a continuar complint amb les mesures de seguretat en els pròxims dies per a evitar un augment de la incidència.

Lo más visto

Newsletter