Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'alcalde de Sant Jordi decreta el confinament preventiu davant l'augment de contagis per COVID a la comarca

Coronavirus 05 de noviembre de 2020 Redacció
IVAN-SANCHEZ

L'alcalde de Sant Jordi acaba de signar un decret pel qual estableix un confinament preventiu en el municipi davant l'important repunt de contagis per COVID en alguns municipis de la comarca. Iván Sánchez ha pres aquesta decisió que durarà 15 dies i limitarà l'activitat i la mobilitat al poble. “És preferible previndre per responsabilitat abans que haver de prendre mesures de xoc, com està passant en altres municipis de la comarca, alguns de l'entorn de Sant Jordi. Per això és important que els veïns siguen conseqüents, vagen amb compte i limiten les seues activitats socials per a evitar contagis”, ha explicat Iván Sánchez.

El decret que ha signat l'alcalde de Sant Jordi aquest matí suposa el tancament de totes les instal·lacions municipals i dels parcs, la suspensió de totes les activitats esportives i deixar sota mínims els serveis que es presten a l'Ajuntament. Cal tindre en compte que, encara que només hi ha dos nous casos al poble, les mesures de confinament afecten també treballadors municipals.

Iván Sánchez ha demanat responsabilitat a tots els veïns “per a superar junts aquesta situació tan complicada”. Considera que “és preferible prendre aquesta mesura de manera preventiva i no de xoc, com està passant en altres pobles, en vista de l'augment de casos en tota la comarca, que està afectant bastant municipis de l'entorn de Sant Jordi”. L'Ajuntament de Sant Jordi mantindrà operatius tots els serveis essencials i oferirà informació de manera fluida perquè els veïns del municipi sàpien en tot moment quines novetats puguen sorgir.

Te puede interesar

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Captura de pantalla 2021-03-04 a las 10.13.44

La No Magdalena

Redacció
Coronavirus 04 de marzo de 2021

Castelló activarà un dispositiu especial de seguretat en la setmana de Magdalena.

Newsletter