La carretera N-232 estarà tallada al trànsit a partir del 16 de novembre

Rhamsés Ripollés: «Aquests tipus d’obres son necessàries i importants per a poder avançar»

General 05 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
N-232La-jana86

Les obres de la carretera nacional N-232 continuen i en les pròximes setmanes aquesta es trobarà tallada al trànsit per les actuacions en diferents punts del projecte. El tall començarà el dia 16 de noviembre fins al 3 de desembre, i afectarà des de La Torreta fins al Pont de la Bota. Aquest tall es necessari per a la circulació a causa dels treballs de moviments de terra i voladures pròximes a la carretera en la zona del Pont de la Bota, la qual cosa suposa l’inici de la construcció del fals túnel i un singular viaducte projectat. A més, aprofitant aquest tall, també s’acometrà la construcció de nous desviaments en la zona de les obres del Port de Querol i a La Torreta. D’aquesta manera, s’eviten més talls fins a la finalització d’esta obra que millora el tram del Port de Querol.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha declarat que el Ministeri ha comunicat que cal fer un tall en l’N-232 per a realitzar un seguit de treballs que impossibiliten la circulació per la carretera. Ripollés ha explicat que aquests tipus d’obres son un incovenient «però necessàries i importants per a poder avançar». L’edil ha aprofitat per a «agraïr la coordinació durant les obres, ja que fins ara l’afecció ha sigut mínima». A més, ha afegit que es pot veure tot el traçat «ja molt avançat» i com se centren els treballs en esta part baixa, «on serà tot un espectacle constructiu el que es realitzarà».

Mentre dure el tall es realitzaran els treballs de desviament en tres punts de la carretera. Aquestos desviaments del trajecte habitual de l’N232 estan a La Torreta, a les corbes del Port de Querol i al tram del Pont de la Bota. Així, «una vegada es talla la circulació per aquesta carretera, s’aprofita per a realitzar diversos treballs i que no es torne a tallar fins al final de l’obra», ha apuntat Rhamsés. També és molt important remarcar que la via alternativa durant el període que l’N-232 estarà tancada serà per la CV-12, igual que en anteriors ocasions. Així, hi haurà una especial senyalització en l’enllaç de l’N-232 i la CV-12 a Morella, com a l’encreuament de la nacional amb l’entrada a Catí.

Te puede interesar
Lo más visto