Sanitat accelera la cerca d'un local per a reobrir l'ambulatori de Constitució

El nou immoble deurà estar lo mes pròxim possible de la actual seu de l'ambulatori

Política 06 de noviembre de 2020 Redacció
IMG_9420-710x500

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està en cerca d'un nou local  per a reobrir l'ambulatori de Constitució que va ser tancat per deficiències i el personal del qual va ser traslladat al centre de salut palleter.

L'ambulatori Constitució va ser tancat a l'inici de la crisi sanitària per el coronaviurs ja que no disposava de les condicions mínimes exigides per a fer front a la pandèmia.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), va iniciar el dimecres el procediment de obertura d'ofertes de immobles per a, en un màxim de deu dies, seleccionar la nova seu de l'ambulatori.

El Consell ha posat una sèrie de requisits per a la selecció del nou immoble, entre ells que estiga el més pròxim possible a l'actual ambulatori Constitució, que dispose de aproximadament 1.000 metres quadrats de superfície, que és tinga l'exclusivitat de l'us del local, que siga accessible i dispose de bona iluminació i una ventilació natural.

Segons fonts de la Conselleria, el Departament de Salut de Castelló va iniciar la tramitació del canvi d'ubicació d'aquest consultori abans de l'inici de la pandèmia amb l'objectiu de millorar l'assistència sanitària de la població. "L'espai tènia que garantir les condicions arquitectòniques recollides en la normativa sanitària i s'han remenat diverses alternatives de solució fins a la publicació d'aquest anunci de compra"

Així doncs, amb aquesta reobertura Sanitat respon a les milers de queixes que han arribat per part dels veïns i agrupacions polítiques, sobretot pel mal estat de la atenció primària dels hospitals de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto