La Comunitat Valenciana anuncia la limitació de l'aforament de terrasses i espais culturals al 50 %

Els esportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats podran desplaçar-se encara que hi haja un tancament perimetral de la Comunitat

Sanitat 06 de noviembre de 2020 redacció
fotonoticia_20200512135127_1200
La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una imatge d'arxiu. Europapress

La Generalitat ha restringit a un terç l'aforament en locals comercials minoristes i interior d'espais de restauració i ha limitat l'aforament de terrasses i espais culturals al 50 %.

Així ho estableix la resolució que ha publicat la Conselleria de Sanitat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que a més deixa sense efecte les restriccions en les localitats més afectades que es van decretar la setmana passada.

El text entrarà en vigor a partir de la mitjanit d'aquest dissabte fins al 9 de desembre a les 23.59 hores. Altra de les mesures que entren en vigor és la limitació d'un màxim de 25 persones a l'aire lliure i 15 en espai tancat les cerimònies religioses i vetles i no permet autoritzar cap mena de «esdeveniment o activitat multitudinària».

Respecte a l'ampliació del tancament perimetral de la Comunitat, s'inclou una nova excepció a aquesta mesura, que és el desplaçament dels esportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats, per a realitzar activitats esportives federades de competició oficial, degudament acreditats mitjançant llicència esportiva o certificat federatiu.

Te puede interesar
Lo más visto