Onda presenta «MUTAR-HI» per impulsar la cultura ceràmica en el municipi

Aquest programa se celebrarà en la tardor i l'hivern

Cultura 07 de noviembre de 2020 redacció
MUTAR-HI ONDA
Presentació Mutar-hi. Ajuntament d'Onda

L'Ajuntament d'Onda ha presentat el programa d'activitats «MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica», en el Museu del Taulell Manolo Safont. Aquest programa s'emmarca dins de la campanya «Onda Batega Cultura» i se celebrarà durant la tardor i hivern amb l'objectiu d'impulsar la cultura ceràmica en el municipi.

A part de les sales d'exposicions permanents en l'horari habitual del Museu, el consistori ha preparat visites guiades en grups reduïts amb les quals es podrà descobrir el museu i realitzar un taller de ceràmica, adaptant les activitats a les necessitats i mobilitat concordes a cada grup.

També inclou el projecte «Dissabtes de ceràmica», un taller dirigit a tots els membres de la família perquè puguen conéixer les exposicions temporals que acull el museu i realitzar una peça ceràmica que podran emportar-se a casa. Des del Museu del Taulell també han preparat projectes per a grups escolars, permetent les visites de l'alumnat, seguint totes les normes de seguretat establides per les autoritats sanitàries davant la Covid-19.

No obstant això, per si algun col·legi prefereix no desplaçar-se o eixir de l'aula, s'ha preparat material didàctic per a tots els cicles escolars que es podrà enviar als docents amb la finalitat d'explicar la importància del taulell a Onda.

Així mateix, la tinenta d'alcalde de l'àrea de Cultura, María Prada de Conflent, ha destacat la gran aposta de l'equip de govern municipal per la cultura. «Amb aquest programa d'activitats volem despertar l'interés sobre la història d'Onda i els seus orígens», ha assenyalat Prada de Conflent.

Te puede interesar
Lo más visto