TAU Castelló - HLA Alacant: El partit pel lideratge pendent del resultat d'una PCR

El derbi autonòmic arrancarà a las 20.45 hores en el Ciutat de Castelló en cas de que la prova siga negativa

Esports 06 de noviembre de 2020 Redacció
toniten_NoticiaAmpliada

TAU Castelló i HLA Alacant s'enfrenten hui divendres en un derbi autonòmic per veure qui es consolida com líder del Grup B de la LEB Or. El partit, no obstant, està pendent del resultat d'una PCR que va donar resultats no concloents en un dels jugadors de la primera plantilla del TAU.

Tant el cos mèdic del club, com els responsables sanitaris de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), van decidir practicar-li una segona PCR, el resultat de la qual es coneixerà al voltant de les 16:00 hores de la vesprada, segons indiquen fonts del TAU Castelló.

En el cas que el resultat de la prova al jugador del TAU siga positiva per coronavirus, el derbi autonòmic entre els dos lideres del Grup B quedarà automàticament ajornat. Els de Toni Ten ja van haver de suspendre l'entrenament d'ahir per la PCR sospitosa.

De moment tots dos equips segueixen amb el seu pla de dia de partit, i si tot ix bé tots dos saltaran al Ciutat de Castelló a les 20.45 hores per a veure si castellonenques o alacantins es consoliden en la primera posició de la classificació.

Els de Toni Ten arriben al partit clau de la temporada amb diverses baixes a igual que el partit de la passada jornada contra el Girona. El que si que estarà serà el nou fixatge del TAU, el base nord-americà Harrison Clearyy, encara que tindrà difícil comptar amb alguns minuts, malgrat no haver completat cap entrenament amb el grup.

Per part seua, el HLA Alacant ve de guanyar a la seua casa contra el Bahia Sant Agustin per 96-89, i de la mateixa forma que el TAU, continua invicte en el campionat de lliga.

El xoc entre castellonencs i alacantins és podrà vore en directe i de manera gratuïta per Televisió de Castelló a les 20.45 hores

Te puede interesar
Lo más visto