Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'hospital de campanya de Castelló es manté habilitat per si fóra necessari tractar a pacients amb covid-19

S'han habilitat 42 llits distribuïts en dos mòduls assistencials, encara que podrian augmentar fins a completar la capacitat de 188 habitacles

Coronavirus 06 de noviembre de 2020 redacció
Dia-26HospitalCampana-04_Multimedia-ampliada
Construcció del Hospital General de Campanya. Castellon plaza

L'Hospital General de Castelló manté habilitades de forma preventiva les instal·lacions de l'hospital de campanya per a albergar, en cas de ser necessari, a pacients sense complicacions clíniques que es troben ingressats amb un diagnòstic de COVID-19 en el centre. D'aquesta manera, el dispositiu es troba actiu i els pavellons estan equipats amb tot el material necessari per a oferir una resposta ràpida a les necessitats d'ocupació, encara que de moment no siga necessari el seu ús.

Durant el mes d'abril es va construir aquest hospital de campanya que està dissenyat per a cobrir l'atenció de pacients en fase de pre-alta hospitalària, amb una evolució favorable i que no presenten complicacions clíniques en el tractament de la seua patologia ni necessiten cures complexes.

En total, s'han habilitat 42 llits distribuïts en dos mòduls assistencials, encara que podria créixer fins a completar la capacitat disponible de 188 habitacles. En l'operatiu de posada a punt d'aquestes instal·lacions han participat els diferents equips clínics implicats en l'assistència de la COVID-19 i els serveis de Farmàcia Hospitalària i Laboratori, així com les unitats d'Informàtica, Manteniment, Cuina, Neteja i Llenceria.

L'hospital de campanya està contemplat en els plans de contingència provincials i la seua utilització està supeditada a la situació epidemiològica de cada moment i a la pressió hospitalària de la COVID-19.

Te puede interesar

020621_REUNION_VACUNACION-1

Nova recepció de vacunes

Redacció
Coronavirus 08 de febrero de 2021

Ximo Puig garantix que la Comunitat Valenciana rebrà més de mig milió de dosi de vacunes contra la COVID-19 fins al 31 de març.

ple 1

Minut de silenci

Redacció
Coronavirus 22 de diciembre de 2020

El ple de la Diputació guarda un minut de silenci en senyal de respecte i record a les 367 persones mortes per la Covid a la província de Castelló.

28-12-20 Marco cecopal

31 sancions des de la Nit de Nadal a Castelló

Redacció
Coronavirus 28 de diciembre de 2020

La Policia Local imposa sancions per vulnerar les mesures ‘anticovid’, Marco apel·la a la ciutadania a continuar complint amb les mesures de seguretat en els pròxims dies per a evitar un augment de la incidència.

Lo más visto

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter