Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Alcalà-Alcossebre segueix amb les xarrades preventives contra el bullying als alumnes de l’IES Serra d’Irta

Aquestes xarrades coincideixen amb la commemoració el 5 de novembre del Dia Internacional contra la violència, l’assetjament escolar i el ciberassetjament.

Educació 06 de noviembre de 2020 Redacció
blog-bankia-vuelta-colegio-mini-783x412

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre segueix amb la labor de prevenció i conscienciació contra el bullying a les escoles, a través de la Unitat de Menors de la Policia Local amb diverses xarrades en l'IES Serra. L'objectiu és erradicar aquest tipus de conductes que afecten la població infantil i produeixen seqüeles psicològiques. L’oficial encarregat d'aquesta unitat ha dut a terme aquestes xarrades en la mateixa línia de cursos anteriors, coincidint amb la commemoració el 5 de novembre del Dia Internacional contra la violència, l’assetjament escolar i el ciberassetjament. “

L'encarregat de les xarrades ha ressaltat: "A causa de la situació sanitària que estem vivint, s’han aplicat totes les mesures de seguretat, com el distanciament o l’ús d’elements de protecció, però era fonamental continuar impartint aquestes xarrades per a conscienciar als estudiants”. L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “teniem clar que aquesta activitat havia de continuar celebrant-se ja que és fonamental que els nostres joves estiguen conscienciats davant la violència i l’assetjament escolar i fomentar el civisme entre ells”.

Per part seua, la Prefectura de la Policia Local Local, Abel Serret, ha senyalat que “hem duplicat les xarrades per a adaptar-nos a la situació, per a poder complir amb les mesures de seguretat”.

Te puede interesar

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

82199379-cb05-452b-b6e6-59d3968418df

Pla de vacunació

Redacció
Coronavirus 22 de febrero de 2021

Sanitat inicia esta setmana la vacunació enfront de la COVID-19 en persones majors de 80 anys i grans dependientes.

Newsletter