Alcalà-Alcossebre segueix amb les xarrades preventives contra el bullying als alumnes de l’IES Serra d’Irta

Aquestes xarrades coincideixen amb la commemoració el 5 de novembre del Dia Internacional contra la violència, l’assetjament escolar i el ciberassetjament.

Educació 06 de noviembre de 2020 Redacció
blog-bankia-vuelta-colegio-mini-783x412

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre segueix amb la labor de prevenció i conscienciació contra el bullying a les escoles, a través de la Unitat de Menors de la Policia Local amb diverses xarrades en l'IES Serra. L'objectiu és erradicar aquest tipus de conductes que afecten la població infantil i produeixen seqüeles psicològiques. L’oficial encarregat d'aquesta unitat ha dut a terme aquestes xarrades en la mateixa línia de cursos anteriors, coincidint amb la commemoració el 5 de novembre del Dia Internacional contra la violència, l’assetjament escolar i el ciberassetjament. “

L'encarregat de les xarrades ha ressaltat: "A causa de la situació sanitària que estem vivint, s’han aplicat totes les mesures de seguretat, com el distanciament o l’ús d’elements de protecció, però era fonamental continuar impartint aquestes xarrades per a conscienciar als estudiants”. L’Alcalde Francisco Juan ha insistit que “teniem clar que aquesta activitat havia de continuar celebrant-se ja que és fonamental que els nostres joves estiguen conscienciats davant la violència i l’assetjament escolar i fomentar el civisme entre ells”.

Per part seua, la Prefectura de la Policia Local Local, Abel Serret, ha senyalat que “hem duplicat les xarrades per a adaptar-nos a la situació, per a poder complir amb les mesures de seguretat”.

Te puede interesar
Lo más visto