Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Equip ROCA de Vinaròs ha detingut a dues persones i està investigant a altres huit per delictes de furt de garrofes

Els furts es van produir a Vinaròs, Sant Rafael, Sant Jordi, Benicarló, Càlig i Cervera del Maestre

Successos 06 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
garrofes_xl

L'Equip ROCA de Vinaròs ha investigat en dues operacions diferents a huit persones com a suposades autores de 17 delictes de furt de garrofes i ha detingut a altres dues pels delictes de furt i per un delicte de simulació de delicte, tots ells perpetrats en finques de diverses localitats del Baix Maestrat. Amb l'ajuda de la col·laboració ciutadana, la Guàrdia Civil va recuperar part del producte sostret en la comissió del robatori de garrofes. Els suposats autors van ser sorpresos robant aquest fruit en una finca de la localitat de Sant Rafel del Riu, fugint del lloc en una furgoneta amb part del recollit i deixant un altre vehicle abandonat amb 400 kg de gènere en el seu interior. Aquests van ser localitzats, detenint a dos d'ells com a presumptes autors d'un delicte de simulació de delicte i de furt de garrofes i a un tercer com investigat per col·laborar en el furt.

En la segona actuació, l'Equip ROCA de Vinaròs va procedir a la investigació de dues persones que havien sigut sorpreses “in fraganti” furtant més de 500 kg de garrofes en una finca de la localitat de Vinaròs. Arran d'aquests fets es va procedir a l'obertura d'una investigació que va determinar que aquestes persones al costat d'altres sis, es dedicaven a la comissió de furts de forma continuada i sistemàtica de garrofes, en finques que afectaven les localitats de Vinaròs, Sant Jordi, Benicarló, Càlig i Cervera del Maestre, realitzant posteriorment, les vendes del gènere a la província de Tarragona i registrant les mateixes a nom d'un tercer, amb la finalitat d'ocultar les seues identitats i dificultar l'actuació policial. Aquestes set persones han sigut investigades i se'ls atribueixen un total de 16 delictes de furt amb un import de producte sostret de 11640 quilos, i un benefici de 7800 euros.

Te puede interesar

210215__FOTO_Agentes_Covid_TRAM_Castello

Auxiliars Covid en el Tram

Redacció
Coronavirus 15 de febrero de 2021

Arcadi Espanya ha presentat el nou servici d'informació i col·laboració en el control d'aforaments - Un total de 14 auxiliars COVID-19.

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

Newsletter