La Policia desallotja a una vintena de persones en una festa il·legal en una nau industrial de la carretera de Borriol durant aquest cap de setmana

Una jove de 21 anys va ser traslladada a dependències policials per negar-se a abandonar el lloc

Successos 09 de noviembre de 2020 sucesos
EmDs-16XUAEQo58
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional. Twitter Policia Nacional

La Policia Nacional junt a la Policia Local, va desallotjar a una vintena de persones en una festa il·legal en una nau industrial en la carretera de Borriol, en el termini de Castelló, i va detindre a una de les participants per un delicte de resistència i desobediència després de negar-se a abandonar el lloc.

Sobre les 02.00 hores de la matinada del diumenge, la Policia Nacional va localitzar la possible festa il·legal, donat l'elevat nombre de persones, fins al lloc van acudir en suport efectius de la Policia Local de Castelló. En total, els agents han identificat a 18 persones, a les quals han realitzat actes de proposta de sanció per incompliment de les mesures imposades per l'estat d'alarma, com les restriccions de mobilitat i reunió.

Així mateix, una de les joves, de 21 anys, va ser detenida per un delicte de resistència i desobediència, després de negar-se reiteradament a abandonar el lloc, malgrat ser instada a això pels policies. D'aquesta manera, va ser traslladada a dependències policials.

Donada la situació epidemiològica i les mesures restrictives que hi ha imposades, la Policia Nacional, vigila especialment zones rurals, industrials i habitatges que poden ser utilitzades per a aquesta mena d'esdeveniments.

Te puede interesar
Lo más visto