El Real Oviedo fa sang d'un CD Castelló que segueix sense alçar cap (4-0)

Els albinegres pateixen la sisena derrota consecutiva en lliga i es situen a la part baixa de la taula de classificació

Esports 09 de noviembre de 2020 Redacció
img_edmartinez_20201108-195432_imagenes_md_terceros_5fa834ac7905e778344239-kawG--980x554@MundoDeportivo-Web

El CD Castelló va patir una de les derrotes més dures en el que va de lliga, 4-0 contra el Real Oviedo en el partit de la jornada 11 de la Lliga SmartBank. Els errors defensius dels albinegres i la clara falta de gol segueixen passant-li factura i d'això va traure profit un rival inspirat i amb una intensitat en el joc que el CD Castelló mai va poder igualar.

Primera part

Treia aquesta vegada un onze una mica més atrevit Óscar Cano jugant amb dos nous purs, Jordi Sánchez entrava entre els titulars i Gus Leds es quedava en la banqueta. A més, Guillem Jaime ocupava el lateral en detriment de Joseba Muguruza.

No van resultar molt efectives les variacions, l'Oviedo va ser un avió en atac. Als 5 minuts ja va comptar amb la primera del partit. Nahuel va filtrar una passada al espai per a Leschuk i el seu tret es topà amb Whalley que envià el llançament a corner. En el servei d'aquest, Carlos Hernandez rematava de cap un baló que va acabar a les mans del meta albinegre. Avisava l'Oviedo de la seua gran capacitat ofensiva.

Prompte arribaria el 1-0. Leschuk robà una pilota en tres quarts de camp, li la donà a Sangalli que va abrir a banda per a Nahuel que amb un centre enrrere deixà tot de cara perquè el mateix Sangalli batera a Whalley amb una meravellosa rematada d'espuela. Primer gol merescut per al conjunt local. El CD Castelló no havia passat de mig camp amb la pilota controlada.

Després del gol pareixia que s'estirava una mica el conjunt castellonenc, primer va tindre un tret de Jorge Fernández en el minut 20 que acabà a les mans de Femenias, i dos minuts després, Guillem Jaime provava fortuna amb un tir que marxava desviat per la dreta.

La reacció va ser un mer miratge, de seguida l'Oviedo va reprendre el seu bon fer ofensiu i va afonar de nou al Castelló en el seu àrea. Cal destacar la gran labor de pressió del conjunt local que obligava en tot moment als albinegres a jugar pilotes en llarg.

En el minut 38 Una rematada d'Edgar a centre de Nahuel acabà topant amb el pal dret de la porteria de Whalley i en el 43 Leschuk anotaria el 2-0 de cap, però posteriorment va ser anul·lat per una falta prèvia de Bolaño. Amb l'esglai en el cos es va arribar al final de la segona part, poca recompensa per a un Oviedo que havia merescut més gols.

Segona part

Va arrancar el segon temps i el Real Oviedo no va esperar a ningú. En el 46 Borja Sánchez tornava a robar una pilota en tres quarts de camp, es desempallegava de Lapeña amb fortuna i creuava la pilota per a batre a Whalley. 2-0 i problemes per als albinegres.

Set minuts més tard arribaria el tercer, en la segona jugada d'un corner Nieto penja un baló al primer pal on Edgar rematava amb facilitat davant la passivitat de la defensa albinegra. 3-0 i el partit ja pareixia sentenciat.

Buscava la reacció del seu equip Óscar Cano i després del gol realitzà un triple canvi. Van entrar Víctor Garcia, Juanto Ortuño i César Díaz i van marxar Zlatanovic, Jorge Fernández i Satrústegui. Els canvis van frenar la sagnia de l'Oviedo i el partit pareixia per moments que s'igualava. No obstant això tornà a faltar creativitat i gol, cosa que si que va tindre el Real Oviedo.

En el minut 84 arribaria la rematada final dels locals. Va ser de nou Edgar, en el minut 84. El propi català va furtar una pilota i gracies a una bona combinació amb Mier el català sol contra Whalley li guanyà el duel i va posar el 4-0 definitiu. Es confirmava la sisena derrota consecutiva del CD Castelló que s'afona cada vegada més en al taula de classificació. Caldrà veure si es pren alguna decisió respecte al futur d'Óscar Cano.

Próxim partit

El pròxim partit del CD Castelló serà al Estadi de Castalia el diumenge contra el F.C. Cartagena. El partit començarà a les 18.30 hores.