El temporal causa danys materials en tota la província de Castelló

Es van registrar precipitacions de fins a 28 litres per metre quadrat i ratxes de vent de 90 quilòmetres per hora

General 09 de noviembre de 2020 redacció
descarga (1)
Danys causats a l'Espai Firal de Morella. Diari del Maestrat

El temporal que va a afectar a Castelló va provocar numerosos danys als últims dies, especialment causats aquesta vegada per forts vents al llarg de la província.

Les tempestes que es van registrar a partir de les 4.00 hores de la matinada del dissabte van anar evolucionant cap a l'interior nord i van deixar precipitacions de fins a 28 litres per metre quadrat i ratxes de vent d'un màxim de 90 quilòmetres per hora, que van generar la major part de desperfectes de la jornada, encara que cal ressenyar que no hi ha danys personals, sino únicament de caràcter material. 

Un dels municipis més afectats va ser Morella, on l'Espai Firal va perdre part de la coberta pels vents que allí van aconseguir els 85km/h. De fet, un fragment de l'estructura metàl·lica va aparéixer a desenes de metres.

«Quantificarem el mal que ha causat i de moment hem precintat la zona per seguretat. A més, la brigada d'obres ha retirat la part que havia quedat tirada», va indicar l'alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés. No obstant això, les majors ratxes es van donar en Fredes, amb fins a 90km/h, seguit per Castelló amb 66km/h i Torreblanca amb ratxes de 60km/h.

D'altra banda, a la capital de la Plana, es va produir l'ensulsiada d'un arbre de grans dimensions en l'IES Caminàs sobre un clos del centre. Així, el dissabte es va donar pas a una major estabilitat que es prolongarà almenys durant l'inici d'aquesta setmana. 

Te puede interesar
Lo más visto