L'Ajuntament de Vila-real garanteix el subministrament de productes d'higiene per als centres escolars del municipi

El municipi ha invertit 13.000 euros en un acord amb les mercantils Laboratoris Costa i Carícies

Educació 09 de noviembre de 2020 redacció
col·laboració caricias-laboratorios costa
Presentació de l'acord de Vila-real amb Carícies i Laboratoris Costa. Ajuntament de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch s'ha marcat com a objectiu garantir el subministrament adequat de productes d'higiene a tots els centres educatius de la localitat per a que els més de 10.000 estudiants de la ciutat puguen fer ús d'aquests.

Així mateix, ja s'ha posat en marxa, perquè als col·legis i IES de la localitat hi està arribant sabó, dispensadors i paper assecant. Així ho va informar el divendres l'alcalde, qui va insistir en la necessitat d'impulsar la col·laboració de les diferents administracions amb l'empresa privada, al·ludint a l'acord que ha aconseguit el consistori amb les mercantils Laboratoris Costa i Carícies que acaben de proporcionar un total de 850 litres de sabó i una mica més d'un milió de serveis de paper per a l'assecat de les mans, en una acció en la qual el municipi ha invertit uns 13.000 euros.

El primer edil va assegurar que aquesta pandèmia «ens ha desbordat a tots i, en particular, al sector de l'educació; tenim a Vila-real uns 10.000 escolars que ara tenen la necessitat de llavar-se les mans cinc vegades al dia i això suposa un increment de demanda de materials importantíssim», va aclarir Benlloch, qui va destacar que el material proporcionat per les dos mercantils locals «arribarà a tots els centres escolars de Vila-real, inclosos els concertats, que també donen un servei públic, així com als centres d'Educació Secundària».

D'altra banda, el regidor Valverde va incidir en què «tenim la sort de comptar en el municipi amb aquestes dues empreses que ens han permés donar una resposta ràpida i eficaç a una necessitat que se'ns va presentar en l'inici del curs, per l'increment de la demanda de sabó i paper en els col·legis». L'edil afig que ja s'han distribuït 232.000 serveis de paper i 195 litres de sabó entre els centres d'aquest acord amb les signatures locals.

«Ara mateix, tots els col·legis estan proveïts i, si és necessari, tornarem a adquirir més material per a garantir el subministrament en tot moment», va asseverar l'edil de Serveis Públics.

Te puede interesar
Lo más visto