Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Veu la llum un nou equip ciclista professional que tindrà la seu a Cervera del Maestre

El conjunt s'ha inscrit en la categoria Continental UCI sota la denominació de Electro Hiper Europa

Esports 09 de noviembre de 2020 Redacció
imagen_2020-11-09_135944

Veu la llum un nou equip ciclista professional que tindrà la seu a Castelló. El conjunt s'ha inscrit en la categoria Continental UCI sota la denominació de Electro Hiper Europa. El propi equip ha emes un comunicat oficial confirmant la tramitació de la seua creació i inscripció de cara a la pròxima temporada.

Cervera del Maestre, serà la localitat on tindrà la seua seu Electro Hiper Europa i la decisió s'ha pres tenint en compte que es tracta d'una bona zona per a la pràctica del ciclisme. A més l'equip també ha comunicat que comptarà amb una escola base, un equip cadet i un equip Sub-23, segons assenyala el seu projecte formatiu.

Al cap de l'equip estarà Hector Ballester, qui ocuparà el càrrec de mànager general. Per altra banda, Rafa Casero serà el director esportiu i José Saez el tècnic. A més comptarà amb un psicòleg esportiu, Antonio Moreno i un director de comunicacions, David Jiménez.

“El projecte ha demostrat la seua solidesa durant aquests últims anys, i volem continuar creixent, afermant-lo en la categoria Continental UCI. Aquest és un primer pas dels molts que anirem donant”, a assenyalat Ballester.

Per la seua part, Casero ha assegurat que l'objectiu es formar a joves ciclistes transmetent-les els valors del ciclisme.

Amb la creació de Electro Hiper Europa la Comunitat Valenciana comptarà amb un representant en el calendari nacional e internacional de la Continental UCI  i servirà per a fomentar la formació dels ciclistes més joves.

Te puede interesar

Lo más visto

jornades8

Blocaus del Camí del Castell

Redacció
Cultura 28 de diciembre de 2020

Almenara.80 persones han participat en les jornades de portes obertes que s'han realitzat durant els dos últims caps de setmana.

Newsletter