Veu la llum un nou equip ciclista professional que tindrà la seu a Cervera del Maestre

El conjunt s'ha inscrit en la categoria Continental UCI sota la denominació de Electro Hiper Europa

Esports 09 de noviembre de 2020 Redacció
imagen_2020-11-09_135944

Veu la llum un nou equip ciclista professional que tindrà la seu a Castelló. El conjunt s'ha inscrit en la categoria Continental UCI sota la denominació de Electro Hiper Europa. El propi equip ha emes un comunicat oficial confirmant la tramitació de la seua creació i inscripció de cara a la pròxima temporada.

Cervera del Maestre, serà la localitat on tindrà la seua seu Electro Hiper Europa i la decisió s'ha pres tenint en compte que es tracta d'una bona zona per a la pràctica del ciclisme. A més l'equip també ha comunicat que comptarà amb una escola base, un equip cadet i un equip Sub-23, segons assenyala el seu projecte formatiu.

Al cap de l'equip estarà Hector Ballester, qui ocuparà el càrrec de mànager general. Per altra banda, Rafa Casero serà el director esportiu i José Saez el tècnic. A més comptarà amb un psicòleg esportiu, Antonio Moreno i un director de comunicacions, David Jiménez.

“El projecte ha demostrat la seua solidesa durant aquests últims anys, i volem continuar creixent, afermant-lo en la categoria Continental UCI. Aquest és un primer pas dels molts que anirem donant”, a assenyalat Ballester.

Per la seua part, Casero ha assegurat que l'objectiu es formar a joves ciclistes transmetent-les els valors del ciclisme.

Amb la creació de Electro Hiper Europa la Comunitat Valenciana comptarà amb un representant en el calendari nacional e internacional de la Continental UCI  i servirà per a fomentar la formació dels ciclistes més joves.

Te puede interesar
Lo más visto