L'Hospital Comarcal de Vinaròs comptarà amb un TAC portàtil mentre es fan els treballs de muntatge i calibratge d'un nou sistema

S'han instal·lat unes carpes d'accés que afavoriran l'atenció en condicions òptimes de seguretat i garantiran la intimitat dels pacients

General 09 de noviembre de 2020 redacció
CAMIO
Unitat TAC portàtil Vinaròs. Canal 56

L'Hospital comarcal de Vinaròs ha instal·lat un TAC portàtil en els accessos del centre per a oferir cobertura assistencial completa. Aquest servei durarà fins dure el procés de muntatge del nou equipament de tomografia axial informatitzada d'alt rendimen que ha adquirit l'Hospital. 

Aquest servei mòbil s'ha contractat de manera temporal per a suplir l'atenció radiològica de les persones que necessiten aquest tipus de proves radiològiques mentre es fan els treballs de desmuntatge de l'antic equip i el muntatge i calibratge del nou sistema. Així, per a garantir la intimitat dels pacients, s'han instal·lat unes carpes d'accés que afavoriran l'atenció en condicions òptimes de seguretat.

D'aquesta manera, el Consell ha aprovat l'adquisició d'un nou equip de tomografia axial automatitzada per a l'Hospital comarcal de Vinaròs en substitució de l'equip anterior que estava arribant als últims dies de la seua vida útil. Així, el nou equip permetrà obtindre imatges de major qualitat i definició en temps real, ja que compta amb un sistema detector volumètric dinàmic d'alta velocitat de rotació multicorte.

En aquest sentit, s'estima que els treballs d'instal·lació i verificació del nou sistema duren 5 setmanes aproximadament durant els quals s'oferirà assistència a través de l'equip portàtil.

Te puede interesar
Lo más visto