Vila-real distribueix productes d'higiene per a previndre el coronavirus a tots els seus col·legis i instituts

Ja s'han distribuït 232.000 serveis de paper i 195 litres de sabó

Sanitat 09 de noviembre de 2020 REDACCIÓ
NEN

José Benlloch, l'alcalde de Vila-real, té l'objectiu de garantir el subministrament adequat de productes d'higiene a tots els centres educatius de Vila-real perquè els més de 10.000 estudiants de la ciutat puguen fer ús d'aquests. La primera mostra d'això està arribant ja als col·legis i instituts en forma de sabó, dispensadors i paper assecant.

L'alcalde va insistir en la necessitat d'impulsar la col·laboració de les diferents administracions amb l'empresa privada, al·ludint a l'acord que ha aconseguit el consistori amb les mercantils Laboratoris Costa i Carícies, totes dues amb seu a la ciutat, que acaben de proporcionar un total de 850 litres de sabó i una mica més d'un milió de serveis de paper per a l'assecat de les mans, en una acció en la qual el municipi ha invertit uns 13.000 euros.

Benlloch explica que acords com aquest demostren que és molt important tindre una indústria diversificada i que, quan disposes d'ella, es converteix en una oportunitat quan la necessites. Una pandèmia que, va assegurar el primer edil, «ens ha desbordat a tots i, en particular, al sector de l'educació; tenim a Vila-real uns 10.000 escolars que ara tenen la necessitat de llavar-se les mans cinc vegades al dia i això suposa un increment de demanda de materials importantíssim», va destacar Benlloch, qui va afegir que el material proporcionat per les dos mercantils locals «arribarà a tots els centres escolars de Vila-real, inclosos els concertats, que també donen un servei públic, així com als centres d'Educació Secundària».

El regidor Valverde va incidir en què «tenim la sort de comptar en el municipi amb aquestes dues empreses que ens han permés donar una resposta ràpida i eficaç a una necessitat que se'ns va presentar en l'inici del curs, per l'increment de la demanda de sabó i paper en els col·legis». L'edil afig que ja s'han distribuït 232.000 serveis de paper i 195 litres de sabó entre els centres d'aquest acord amb les signatures locals.

Te puede interesar
Lo más visto