Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

'Castelló Ruta de Sabor' triomfa en el 'Mediterranean Gastrónoma' en Feria València

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha transmés a tota la representació provincial “l'absolut suport d'aquesta Nova Diputació per a aconseguir una ràpida i completa recuperació en el menor temps d'espai possible”

General 09 de noviembre de 2020 Redacció
5fa81d70b4948563919092

Els productes de Castelló tornen a tindre enguany una presència destacada en una de les cites gastronòmiques més importants de l'any a Espanya. Es tracta de ‘Mediterranean Gastrònoma’, que aquest 2020 deixa arrere el format de fira pel de congrés per a adaptar-se a la nova realitat del coronavirus. Malgrat el menor nombre de participants motivada per la crisi sanitària, el certamen continua sent un lloc prioritari de trobada per a les mans més cobejades de la gastronomia nacional, en reunir a més d'una vintena d'estreles Michelin.

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, acompanyat per la diputada de Turisme, Virginia Martí, i el diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, han visitat el recinte de convencions de Fira València per a conéixer tots i cadascun dels 12 estands que representen a la província en ‘Gastrònoma’ sota la marca de qualitat ‘Castelló Ruta de Sabor’.

José Martí ha transmés a tota la representació provincial “l'absolut suport d'aquesta Nova Diputació per a aconseguir una ràpida i completa recuperació en el menor temps d'espai possible”. Un suport que, en aquest cas, no es queda només en paraules, sinó que s'ha vist traduït en una important línia d'ajudes per un valor de 500.000 euros per a impulsar les empreses certificades amb la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. 

El president també els ha agraït el seu treball continu per a oferir al consumidor els productes artesanals de millor qualitat i “per esforçar-vos per posar en valor i difondre la nostra riquesa gastronòmica fora de les nostres fronteres”. En aquest sentit, la diputada de Turisme considera “molt necessària” la presència de la gastronomia en Fira València “perquè és un aparador com pocs hi ha per a mostrar els nostres productes, la seua qualitat i la seua varietat a una infinitat de professionals de la restauració, l'hostaleria i la restauració”.

Te puede interesar

Newsletter