Mercadona retira un lot de pimentón rojo de la Vera per un cas de salmonel·la

La cadena de supermercats informa en el seu web que els clients que hagen comprat el producte afectat, poden retornar-lo a la seua botiga més pròxima i se'ls reintegrarà l'import d'aquest.

General 09 de noviembre de 2020 Redacció
descarga

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) recomana no consumir el pimentón rojo de la Vera dolça d'HISENDAT Mercadona) després d'haver sigut informada per les autoritats competents d'Aragó, a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI), de la presència de Salmonel·la en aquest aliment. Concretament, el producte afectat és el  pimentón rojo de la Vera dolça d'HISENDAT de 75 g envasat en recipient metàl·lic amb tapa plàstica, amb número de lot L150719 272020, codi de barres 8480000341020 i data de consum preferent 10/2021, que ha sigut distribuït a tota Espanya a través de la cadena de supermercats Mercadona.

Mercadona, que ha publicat un comunicat amb aquesta informació en la seua pàgina web, ha procedit a retirar el producte afectat. També ha informat els seus clients que poden retornar el producte afectat en qualsevol de les seues botigues, on se'ls reintegrarà l'import d'aquest. Aquesta informació ha sigut traslladada per la AESAN a totes les comunitats autònomes a través del SCIRI, a fi que es comprove la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

La cadena de supermercats informa en el seu web que els clients que hagen comprat el producte afectat, poden retornar-lo a la seua botiga més pròxima i se'ls reintegrarà l'import d'aquest. Tant Mercadona, com el proveïdor del  pimentón rojo de la Vera afectat, l'empresa Orencio Hoyo S. L., han demanat disculpes pels inconvenients causats. Amb la informació disponible no s'ha confirmat a Espanya cap cas associat a aquesta alerta.

Te puede interesar
Lo más visto