L'Ajuntament de Peníscola torna a signar amb Creu Roja el servei de teleassistència

El acord, que suposarà una inversió de més de 8000 €, comptarà amb aproximadament 50 beneficiaris

Política 10 de noviembre de 2020 Redacció
IMG-20200423-WA0022

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha renovat amb Creu Roja el servei de teleassistència en la localitat, que compta actualment amb al voltant de 50 beneficiaris en el municipi. La Junta de Govern Local aprovava el conveni que aquesta setmana ha subscrit el propi alcalde amb l'entitat pel qual compromet a l'administració a la inversió de més de 8000 € per a donar cobertura a aquest servei.

Aquest conveni, subscrit amb el Comité Provincial de Creu Roja espanyola a Castelló, garanteix l'atenció de totes les sol·licituds cursades des del domicili de cada persona usuària en un temps mitjà de 15 segons, així com les crides realitzades des del propi Centre d'Atenció.

María Jesús Abiol, regidora delegada de l'àrea,  ha concretat els objectius del servei resumint a “facilitar la intervenció directa, ràpida i eficaç en situacions d'urgència; evitar internaments innecessaris; possibilitar la integració en el mitjà habitual de la vida de la persona major i atendre els majors que viuen sols en el seu domicili, amb totes les garanties”. L'alcalde ha manifestat la seua enhorabona a Creu Roja i a la regidoria que, de manera coordinada, “duen a terme diferents programes socials amb èxit en la localitat”, reiterant el seu compromís amb la continuïtat d'aquests.

A més, "en aquest temps, és encara més important consolidar aliances amb qui sumen per a avançar i no deixar a ningú arrere" referint-se, l'alcalde, a la col·laboració que s'ha dut a terme al llarg d'aquests mesos de crisi sociosanitària.

Te puede interesar
Lo más visto