Localitzen el cadàver d'un home al Grao amb signes de violència

El cos es va trobar en una zona conflictiva marcada pel tràfic de drogues

Successos 10 de noviembre de 2020 Redacció
unnamed (3)

La Policia Nacional de Castelló investiga la mort d'un home després de trobar el seu cadàver ahir al Grau de Castelló amb clars signes de violència. La víctima era un veí de la zona costera.

El cos de l'home, de 83 anys d'edat va ser descobert a les 11 del matí del passat diumenge en la zona del carrer  Extramuros de Poniente. Un vianant el va vore i va cridar als serveis policials que van arribar ràpidament als llocs dels fets.

Els agents es van demorar en retirar el cos de l'home ja que primer van investigar la zona propera a la ubicació del cadàver per tal de buscar pistes que aclariren el succeït.

Pel moment s'està investigant un conflicte que va tindre lloc en un punt conflictiu vinculat amb el tràfic de drogues i que podria estar lligat amb l'assassinat de l'home. Des de la policia apunten que aquesta zona ha experimentat un augment de l'activitat de tràfic de drogues en l'últim any.

La unitat judicial de la Policia Nacional desconeix pel moment les causes de l'assassinat, però ara mateix te prioritat i esperen donar prompte amb el culpable. Pel moment estan interrogant a testimonis i veïns de la zona per tal de descobrir informació que ajude al cas.

Te puede interesar
Lo más visto