Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda aposta per l'oci segur amb activitats online per als més joves

La Regidoria de Biblioteques i Joventut de la localitat adapta les seues activitats davant la pandèmia del COVID-19

Educació 10 de noviembre de 2020 Redacció
BIBLIOTECA ONDA

L'Ajuntament d'Onda aposta per l'oci segur i ofereix tres activitats vinculades amb la literatura i la lectura que poden seguir-se de manera telemàtica a través de la plataforma ‘Hangouts’. L'objectiu del govern municipal és fomentar la lectura entre els més joves del municipi.

D'una banda, la regidoria de Biblioteques i Joventut ha adaptat un taller de creació literària sènior que es dirigeix a joves d'entre 17 i 25 anys que tinguen afició per l'escriptura o que tinguen curiositat per aprendre o millorar els seus textos literaris. Així mateix, el taller de creació literària júnior, que es dirigeix a joves d'entre 12 i 16 anys, també ha adaptat les seues sessions a l'àmbit online per a poder realitzar un seguiment malgrat la pandèmia de la COVID-19.

D'altra banda, els joves als quals els agrade llegir, parlar de llibres i vulguen trobar a més gent amb els mateixos interessos, poden apuntar-se a un club de lectura juvenil que ha posat en marxa el consistori per a poder comentar còmics i novel·les gràfiques.

Sobre aquest tema, el regidor de Biblioteques i Joventut d'Onda, Vicent Bou, ha assenyalat que “És una bona oportunitat per a potenciar els hàbits de la lectura i la creació literària entre els més joves, especialment en un moment tan complicat com aquest”.

Paral·lelament, la regidoria de Biblioteques de l'Ajuntament d'Onda també ha preparat un cicle de vídeos en els quals s'ensenyen cançons i jocs de dits per a jugar amb els més xicotets de la casa. Les rimes i jocs de dits són una font d'estímul i aprenentatge cognitiu que poden ajudar als més xicotets a desenvolupar les seues habilitats comunicatives.

Totes les persones interessades en alguna d'aquestes activitats poden inscriure's de manera gratuïta a través del telèfon 964 77 11 93, de 16.00 a 20.00 h., o enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected]

Te puede interesar

MarIaJesusSanchez CSIF CS

CSIF lamenta la "improvisació innecessària"

Redacció
Educació 02 de marzo de 2021

El sindicat considera que decidir si la setmana de Magdalena serà o no lectiva a Castelló, suposa en l'últim minut ,una falta de respecte per a tota la comunitat educativa i perjudica tant els docents com a l'alumnat i a les seues famílies.

seleccion1

Aliança Valenciana per a les Bateries

Redacció
Economía 18 de febrero de 2021

 Torrecid , Grup Gimeno i UBE son les empreses de Castelló presents en pilar sobre el qual se sustentaran totes les accions de la Comunitat  per a comptar amb una factoria de fabricació de bateries així com el desenrotllament tecnològic a futur d'este tipus d'elements.

Captura de pantalla 2021-03-04 a las 10.13.44

La No Magdalena

Redacció
Coronavirus 04 de marzo de 2021

Castelló activarà un dispositiu especial de seguretat en la setmana de Magdalena.

Vacunacion Sanitarios Prov CS (1) Primera enfermera, Eva Santamaría

Vacuna segona Línia

Redacció
Coronavirus 10 de febrero de 2021

Amb la distribució d'AstraZeneca començara a vacunar-se al personal sanitari de segona línia.

Newsletter